Itt van az év utolsó igazi veretése – nyerj jegyet rá!

// 2021-12-14

Az év utolsó igazi odaverős psytrance-bulija születésnapi ajándék a szervezők haverjainak. Nekünk legyen mondva!

A külföldi vendég a nightpsy-ban igencsak jól csengő, svájci Rugrats duó (Looney Moon Records), akiket a szervező Y-Production és Dance Moment sztorija szerint igazából két barátjuk harmincadik születésnapjára hívtak el. Még jó, hogy nem privát bulira bookolták őket, tesszük hozzá, bár nyilván kicsit drága ajándék lett volna a műfaj egyik sztárjának nevezhető formáció elhívása.

Igazi bulizós, mégis mélységesen sötét és energikus zenéiket 2018 óta írják együtt, miután ekkor már öt éve együtt dj-ztek. Még ez előtt jó pár hangszerrel is nyomultak, szaxofon, dobok, zongora, gitár, minden, ami szembejött, és csavaros-csavarós hangzásukon bizony érezhető a sokoldalú zenei tapasztalat.

A Crazy Nightnak nevezett bulin rajtuk kívül odateszi magát a magyar oldalról Tsubi (aki nem mellesleg a nightpsy egyik, ha nem a vezető kiadójánál, a Sangoma Recordsnál, illetve az Ozora Fesztivál rádiójánál, a Radiozoránál van), a Dance Momenttől Tárák, illetve Gahhabi, Psyletzky (Y-Production), Pollux (World People Prod) és Paradiddle.

Jegyek elővételben 3500-ért kaphatók a Csepel Művek területén található helyszínen (pontos cím: Budapest, XXI. kerület, Központi út 21.) lévő buliba, ugyanez ott már egy ezressel több lesz. Nálunk viszont nyerhetsz párosat!

Játék

Hogy jellemeztük Fobi, a legutóbbi Csepel Művek-beli nightpsy-buli zenéjét? (Segítség akkori ajánlócikkünk középtáján).

A megfejtéseket december 18-án, szombaton délig várjuk a jatek@koncertblog.hu címre, Rugrats tárggyal. A helyes megfejtést küldők között két nyertest választunk, aki másodmagával ingyen mehet az aznap esti Crazy Night w/ Rugrats partyra. A nyertesek nevét itt, ebben a cikkben közöljük, őket e-mailben értesítjük, egyben tudatjuk velük a buliba bejutás módját.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Azért Tankcsapdára is járunk: