Máris eljött az utolsó nyári nightpsyparty ideje – Terrahertz a Csali-tónál

// 2023-06-30

Egyik kedvenc szabadtéri bulihelyszínünk búcsúztatja a nyárra a kifejezetten éjszakaifullon-partysorozatot, a Full Nightot – amúgy elég hamar, már július első napján.

A dél-afrikai Terrahertz (aki a Soundcloudja tanúsága szerint amúgy Budapesten él) kicsit több mint egy éve játszott nálunk goabulin, igaz, nem headlinerként (akkor, a Nightpsy Festival nevű eseményen a csepeli Enterben a nagyszerű Ingrained Instict volt a fő fellépő; ezt a partyt itt ajánlottuk). Most szombaton azonban egyedül viszi majd el balhét külföldiként, de persze a magyar felhozatalra sem lehet panasz.

Este 9-től egy új névre, Joker Forestre bízta a szervezőség (a Dance Moment és az Y-Production) a warmupot, akit fél 11-kor egy sokat hallott-látott, fontos night-kiadónál (Digital Shamans) lévő magyar dj, Zegotha vált. Éjfélkor jön a szintén ismert arc, Ikoza, aki a Facebook-eventen azt ígérte, hogy

lehelletnyit mélyebbre tervezem vezetni majd a kedves egybegyűlteket a szokásosnál.

Éjjel fél 2-kor csap a lecsóba Terrahertz (Hekwapi Records), akinek egyedi, a műfajon belül is kifejezetten dinamikusnak mondható és a klasszikus, régi fullonokat idéző, utaztatós nightpsy-jára eléggé ráizgultunk, mutatjuk, hogy például miért:

Ráadásul ezt a korábban megállapodott másfél helyett két órán át élvezhetjük. Aztán fél 4-kor lép a pultba és intézi a napfelkeltét a Dance Moment főnije, Tárák, majd hajnali 5 és reggel fél 7 között a zárás már Alphakey dolga lesz.

A warmup mellett a dekor is egy új csapat, a Psyprod. by PP csapat dolga lesz – olyasmi festett dolgokra számíthatunk tőlük, mint ami a fönti képen látható. Helyszín a Budapest határában, Rákoscsaba legszélén található Csali-horgásztó (vagyis hát annak a partja, egész pontosan, nyilván; pontos cím: XVII. kerület, Kis Károshíd utca 1.). Jegyek elővételben is elérhetők még 4000 forintért, aztán a kapunál már egy ezressel többet kell fizetni.

A következő Full Nightra viszont jegyvásárlás nélkül is be lehet majd jutni, mégpedig egy fantasztikus promóciós aktivitással. Ugyanis aki a legtöbb lépést produkálja ezen a mostani bulin, az a szeptember 2-i bulira ingyen mehet.