Ilyen nincs: pótlás nélkül, TELJESEN elmarad a System Of A Down

// 2020-06-08

Letaglózó hírt láttunk meg Facebook-folyamunkban.

A Live Nation kiírta, hogy hagyjunk föl minden reménnyel, nem_lesz System Of A Down az Arénában se idén, se jövőre, sőt, az egész turné elmarad:

Ezúton értesítjük a közönséget, hogy bár az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy az elhalasztott System Of A Down koncertnek új időpontot találjunk, sajnos az egyeztetések nem vezettek végül eredményre. Ezért az eredetileg a Budapest Arénában június 17-re meghirdetett System Of A Down-koncert – ahogy a turné több más állomása is – elmarad. Jegyértékesítő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor megadott email-címen a további információkkal. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy visszatérítésként Live Nation-koncertutalvány is választható, amely 2021. december 31-ig váltható be, és felhasználható lesz bármelyik Live Nation által szervezett rendezvényre.

Mint a koncert januári bejelentéséről szóló cikkünkben írtuk, ez a koncert lett volna a System első igazi fellépése lesz nálunk.

1998-ban ugyan már jártak itt, a Slayer előzenekaraként, de akkor még nem voltak igazán ismertek, pláne nem lehetett a világ top10-es formációi között említeni őket. (A koncertről a Shockmagazinon találtunk beszámolót.) Aztán tíz évvel később – egyértelműen már top10-es frontemberként – Serj Tankian is szólózott a Szigeten. Majd ugyanide próbálták elhozni 2013-ban az egész Systemet, amit akkor félig örmény zenekarként csípőből dobtak vissza, amiért a magyar kormány kiadta az azeri baltás gyilkost Azerbajdzsánnak, aki álmában baltával verte agyon örmény katonatársát, és akit ezért itthon életfogytiglanra ítéltek, de hazájában hősként ünnepeltek, és azonnal szabadon is engedtek.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)


Ezek viszont lesznek: