Téged mi tesz Bódottá? – új album és bemutató koncert a Honeybeasttől

// 2015-12-22

Képmutatástól megtisztított érzelmek és húsba maró emberi igazságok, könnyen befogadható dallamok és a végletekig kidolgozott hangszerelés. A Honeybeast új albuma is remek művészi megformázása annak az emberi drámának, melyben így vagy úgy mindannyian érdekeltek vagyunk. Téged mi tesz „Bódottá”?

honeybeast zenekar bódottá új album lemez bemutató koncert a38 hajó hetes rádió sláger bencsik-kovács zoltán a dal tarján zsófi cédé gold record

Középen Tarján Zsófi (aki egyébként Hernádi Judit színésznő lánya)

A csapat az egész ország figyelmét magához vonzotta A Dal című műsorban, és ez az érdeklődés azóta is töretlen. A Bencsik-Kovács Zoltán szerzeményeit tartalmazó új zenei anyag nem fog csalódást okozni a rajongóknak, de azért meglepetéseket is jócskán tartogat. Új lemezük címadó dala a Bódottá a gyereknyelv játékosságát felhasználva járja körbe a boldogság témakörét, az album első rádiós slágere pedig a Hetes című szerzemény lett.

A Bódottá dalaiban zeneileg minden benne van, amit szerethető a Honeybeastben: ultradallamos, gazdag harmóniavilág és színvonalas hangszerelés jellemzi, melyben minden egyes hangnak, effektnek értelme van. A Gold Record gondozásában megjelent új album ugyanakkor zenei fejlődés eredménye, naprakész, elektronikus zenei megoldások is megjelennek benne. A szövegek egyes dalokban besűrűsödnek, a gitárok kicsit visszahúzódnak és a billentyűs hangszerek kerülnek előtérbe, melyek mellett ezúttal a fúvós hangszerek is előkerülnek.

December 26-án, karácsony másnapján az A38-on a régi slágerek mellett az új lemez dalait is meghallgathatjuk élőben. A koncerten újdonság lesz még, hogy az új anyaghoz hűen fúvós is lesz a zenekarban. A hangulatot vetítés teszi teljessé, melyen Tarján Zsófi énekesnő festményeiből készített animációkat láthatjuk majd. Az új album borítóján található festmény és grafikai kivitelezés is az énekesnő munkája. A Bódottá cédé természetesen megvásárolható lesz a helyszínen is.

Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party-, koncert- és fesztiválbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!