Szőke goadémon riogat a horgásztónál az év egyik legrövidebb éjszakáján

// 2022-06-17

A kissé blikkfangos cím egy csodás nyári táncmulatságot takar.

A tavalyi év talán legjobb helyszínfelfedezésének bizonyult a rákoscsabai Csali-horgásztó – a “rendes” éjszakai bulin (volt egy nappali-családi esemény is) mi is ott voltunk, és jó nagyot mentünk. A város legszélén lévő tó partján felépített táncterületen, arra tippelünk, idén még többen fogják mélyíteni a talajt. Már csak azért is, mert tavaly még nem volt külföldi fellépő, az idei bulira viszont eléggé belehúzott a szervezőség, az Y-Production, mert mindjárt kettőt is bookoltak.

A United Beats Records-os szőke ciklon/bombázó/démon, brit Nikki S idei nyári fellépőprogramja igencsak imponzáns, érint három kontinenst, egy csomó fesztivált és megannyi topklubot is. Ezekhez képest a Summer of the Lake party kifejezetten undergroundnak mondható, de hát nekünk legyünk mondva, hogy Nikki tiszteletét teszi egy ilyenen. Az év egyik legrövidebb éjszakájának kellős közepén, garantáltan teljes sötétségben fog játszani másfél órát – 2 és fél 4 közötti szettje pedig valódi, feltehetően szokásához híven egyre erősödő ívű, egyre gyorsabb és egyre vibrálóbb utazás lesz a psytrance különféle irányzatai között.

És az időrendi lineupban közvetlen előtte, fél 1-től lesz egy másik külföldi is: N-Kore szintén Nagy-Britanniából érkezik (bár francia születésű), a United Beatsnél talán még eggyel patinásabbnak is mondható Dacru Recordstól. Ő valaha progisként kezdte, de mára szerencsére már erősebb fullonokkal operál, és hát az éjszakában, ott a tó mellett feltehetően szépen megrakja majd ő is.

Az egész móka este 8-kor kezdődik Hruscsov (Y-Production) szettjével, akit fél 10-kor követ Tiaen, majd 11-kor Goblin. Nikki S után, fél 4-től hajnali 5-ig Attika, utána meg Psytom pörget, a zárás pedig reggel fél 7-től Psyletzky dolga lesz úgy 8-ig. A dekót a Zumart rakja össze, elővételes jegy pedig még van valamennyi 5000-ért, a helyszínen már egy ezressel többe kerül.