Ringo Starr Budapesten

// 2011-03-04

Ahogy a Beatles, úgy az egykori dobos, Ringo Starr sem koncertezett még Budapesten. Korábbi posztunkban már jeleztük, hogy közel sem teljes az ez évi koncertnaptár. Itt az újabb nagy bejelentés: a Ringo and His Allstarr június 28-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik.

Ringo popartban

Az élő Beatles-tagok közül Paul McCartney már adott önálló koncertet Budapesten, Ringo Starr még nem. 1990-ben alakított zenekarával, a Ringo and His Alstarr Banddel június 28-án az Arénában pótolja mulasztását.

A Beatles dalait még ma is szana-szét játsszák a rádiók, Ringo slágereiről ezt kevésbé mondhatjuk. Pedig a nagy csapat föloszlása után sikeres szólókarrierbe kezdett, a dobok mögül a mikrofon elé lépett Starr nevéhez tucatnyi toplistási sláger fűződik a nevéhez 1970-es évekből. Ilyen az It Don’t Come Easy, a Back Off Boogaloo/Blindman, vagy a Stop and Smell the Roses. Nos, feltehetőleg ezek és olyan Beatles számok is elhangzanak majd az Alstarr Band koncertjén,  mint a Yellow Submarine vagy az I Wanna Be Your Man.