Nők napja már vasárnap – nőies koncertek élőben

// 2011-03-04

Vasárnap este 9-től újra élő műsort adunk a Gödörből. A Nők Napja rendezvényről közvetítjük Láng Annamária és a DAV Five, az Egy Kiss Erzsi Zene koncertjét, valamint Judie Jay és dj Zomblaze élő produkcióját.

Láng Annamária

Már vasárnap délután négykor elkezdődik a Nők Napja a Gödörben, a Labrisz Leszbikus Egyesület könyvbemutatójával az Eltitkolt évek című interjúkötetről. Aztán hatkor kerekasztal-beszélgetések kezdődnek a családon belüli erőszakról, majd a médiából sugárzott erőszakról a nőkkel szemben.

Minket azonban a koncertek érdekelnek leginkább, a tervek szerint este 7-től kezd szólóban az általában a Gumizsuzsival föllépő pécsi Takáts Eszter, aki a közelmúltban a hiphopos Punnany Massif lemezén is közreműködött. Majd 9-től elkezdődik a Koncertblog közvetítése ekkor indul a színésznő Láng Annamária és a DAV Five zenakar műsora.

10-től a minap a blogunkon emlegetett  Egy Kiss Erzsi Zene játszik, feltehetően az Ugató című friss albumról is sokat. 11-től Varga Zsuzsa új bandájával ad koncertet, de nálunk ez nem lesz látható-hallható, mert most sajnos nem járultak hozzá a közvetítéshez. Éjféltől viszont Judie Jay énekesnő és dj Zomblaze produkcióját ismét élőben adjuk.