Nyerj jegyet Ricky Martinra!

// 2018-08-29

Brutál erősen indul idén az őszi koncertszezon, szeptember 4-én, kedden egyből egy világsztárral, Ricky Martinnal. Megvannak a nyertesek.

Egyértelmúen ez lesz az ősz egyik legnagyobb durranása, ahogy ezt a korábbi koncertajánlónkban is kiemeltük. Ricky Martin a Papp László Budapest Sportarénában teszi tiszteletét szeptember 4-én, kedden, és elhozza a legnagyobb slágereit, legalábbis a szervezők ígérete szerint. Olyan számokat nyom majd, mint a Disparo al Corazón, La Mordidita, Tal Vez, vagy a legendás Livin ‘la Vida Loca. Ennek alkalmából össze is szedtük, hogy hogyan lett ő a világ legnagyobb sztárja a latinpopban.

A latin pop első globális brandje – a Ricky Martin-sztori

A kapukat este nyolckor nyitják, jegyeket itt találsz, a Facebook-esemény pedig itt van, jegyeket pedig itt nyerhetsz:

Játék
Mi volt Ricky Martin zenekara, a Menudo sikerének egyik záloga? – kérdeztük (Segítség a karrierjét és a latinpop felemelkedését bemutató cikkünk elején.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu-ra vártuk Ricky tárggyal szeptember 4-én, kedden délig. A helyes megfejtést küldők közül két nyertst választottunk: Hornyák Róbertet és Magyar Andreát, akik ingyen mehetnek a Ricky Martin-koncertre, küzdőtérre, a Papp László Budapest Sportarénába. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben tudattuk velük a koncertre bejutás módját.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!

Címlapkép: Ricky Martin-Instagram