A Suttogó visszatér – Dark Whisper a Track Terrace-on

// 2018-09-03

Szeptember első péntek estéjén még szabadtéren kezdhetünk búcsút venni a nyárnak. Darkpsy a Track Terrace-on – megvan a nyertesünk.

A Spherical Dimension és a Goázis szervezésében a Track Terrace végre a psy gyorsabb, experimentális vonalának is teret enged. A Mokubor névre keresztelt party fő attrakciója a majdnem kereken két éve, még az R33-ban itt járt Dark Whisper, aki azóta is a hitech egyik legfelkapottabb előadója. Az akkori liveact az év egyik meglepetése volt.

Az Alice-D Records alapítója ezúttal egy egészen egyedi, nagyjából 5 órás, maratoni előadással készül. Egy ilyen nagy lélegzetvételű szett már elég mély betekintést enged a kiadófőnök zenei világába, mely leginkább az eszeveszett tempó és a féktelen muzikalitás elegyeként írható le.

A liveact előtt a győri Alchimechanics készíti elő a terepet. A duó a Suttogóhoz passzoló zenei világgal vezeti fel az estét. A különleges dekorációkat a Triptonix készíti, a vizuálról Gonzo Visuals és Ruid gondoskodik.

Hol lesz? Mennyiért?

A nyárzáró hitech szeánsz szeptember 7-én, péntek este 11-kor rajtol a Track Terrace-on. Az elővételes jegyek már elfogytak, a helyszínen négyezer forint a bejutás ára. Aki azonban velünk játszik, azok közül ketten ingyen is bejuthatnak:

Játék

Melyik városban nőtt föl Dark Whisper? – kérdeztük (Segítség két évvel ezelőtti ajánlónkban, a helyes válasz: Münchenben.)

A megfejtést szeptember 7-én, pénteken délután 1-ig vártuk a jatek@koncertblog.hu címre, Whisper tárggyal. A helyes megfejtést beküldők közül egy nyertest választottunk: Bodacz Pétert, aki másodmagával ingyen mehet a Track Terrace-ra. A nyertest e-mailben értesítettük, egyben tudattuk vele a buliba bejutás módját.

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!