Mélyen a nyárban

// 2021-07-06

Deep in the Summer – szombaton igazi nyárközepi szabadtéri goapartyn táncolhatsz akár mezítláb egy város széli tó partján.

Az egyik legrégebben aktív és legfontosabb goaparty-szervező csapat, az Y-Production durván potens új bulihelyszínek felkutatásában. Például az előttünk álló, július 9-11-i hétvégére is bedobtak egy helyszínt, amiről még soha senki nem hallott, Isaszeg mellett, a bulira pedig még külföldi fellépőt is bookoltak (Fabio Fuscót, a progpsy-os Fabio&Moon sztárduó egyik felét). Aztán a bulit elhalasztották, mondván, “ezt a jeles és általunk is egyik legjobban várt eseményt jelenleg legnagyobb igyekezetünk és tudásunk ellenére sem tudjuk abban a minőségben és színvonalon megszervezni, amiben és ahogy szerettük volna, és amihez ragaszkodunk”.

Őszinte beszéd, de azért sokat nem recsegtek ezen, és a közönséget sem hagyták a témán, mert máris kiírtak egy megint csak teljesen új helyszínre egy bulit csak magyar fellépőkkel. Arról nem is beszélve, hogy június végén nyitották meg a saját helyszínüknek nevezett BPM Factoryt a Csepel Művek területén.

A hétvégi buli vadiúj helyszíne Budapest szélén, Rákoscsaba-Újtelepen, a városhatártól alig pár száz méterre lévő Csali-horgásztó. Nyitás már este 9-kor, úgyhogy simán érdemes a before-ozást is oda tervezni; zárás egyébként reggel 8-kor lesz. Ebben az időszakban az időrendi lineup a következőképp alakul:

9-kor a főszervező Hruscsov kezd, majd 10-kor Tiaen (Y-Production) folytatja, akit fél 12-kor vált Goblin (Afterdam Crew). Éjjel 1-kor a régi motoros Oleg (Mély Mosoly/SUN Festival) lép a pultba, őt követi fél 3-kor Attika (Y-Production), majd hajnali 4-kor a Dance Moment-es (velük szervezték, illetve szervezik majd egy későbbi időpontra a Fabio-bulit) Tárák jön. A végén, 5-től Psyletzky, a legvégén pedig reggel fél 7-től zárásig Toge zenél (mindketten Y-osok).

Ami még fontos infó, a szervezők ígérete szerint a büfének nemcsak a hangulata lesz retrós, hanem az árai is, a környezet pedig tényleg nagyon rendben van egy nyárközepi szabadtéri goapartyhoz – és nemcsak a képek alapján mondjuk ezt, saját szemünkkel győződtünk meg róla.

A dekort a Zumart készíti, a hangtechnika Void lesz, és idén először vonul föl a Psyhelp csapata, hogy vitamint, pár falatot, innivalót, vagy csak pár jó szót adjon a megfáradt/túlhajszolt bulizónak. Belépő elővételben 3490 forint, a helyszínen egy 500-assal több, de nálunk nyerhetsz párosat!

Játék

Minek a császára szerintünk Braincell, az Y-Production tavaly augusztusi sztárfellépője? (Segítség akkori ajánlónk elején; a helyes válasz: a modern kori psytrance.)

A megfejtéseket július 10-én, szombaton délig vártuk a jatek@koncertblog.hu-ra Deep tárggyal. A helyes megfejtést küldők közül kettőt választottunk: Molnár Miklóst és Süttő Fruzsit, akik másodmagukkal ingyen mehetnek a szombat esti Deep in the Summer partyra, a Csali-horgásztóhoz. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyúttal tudattuk velük a partyba bejutás módját.


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Metálfesztivál is van a héten: