Indulj a SUN Festivalra Mush és Oleg közös szettjével!

// 2019-07-14

Július 15-én megnyílnak az időrendben a második magyarországi goafesztivál a SUN kapui a Nógrád megyei Csobánkapusztán. Exkluzív mixszel köszöntjük az eseményt!

A mix dj Mush és a SUN (Solar United Natives) Festival egyik főszervezője, Oleg kezei alól került ki az alábbi remek munka, mely nem mellesleg a SUN hagyományos téli, karácsony és szilveszter közötti, budapesti partyján elhangzott közös, Mush-Oleg-szett felvétele:

A fesztiválon péntek este egy igazi goalegenda lép föl, a svéd Logic Bomb zenél este fél 9-től, akit 11-kor a szerb Argon Sphere követ, majd éjfélkor maga Oleg itt is egy közös szettel, GPG-vel közösen. A sötét éjszakában a bimbózó hajnalra pedig már egy egészen más vonalt képviselő magyar zenész, a szenzációs forestes-darkos-nightpsy-os, Aurafood készíti föl a táncoló lelkeket fél 4-től.

Szombaton reggel 7-kor az izraeli One Function, majd 8-kor a görög E-Mov lép színpadra, és akit még kiemelnénk ebből a napból az az este fél 9-kor megintcsak Svédországból köszönthetünk live-ozó headlinert, aki három aliasával is ki van írva: Andromeda/Soul Surfer/Chromosome. Akit még kiemelnénk a valamikor vasárnap este záruló programból, az az éjfélkor kezdő német Antaro, a délután fél hármas német Boom Shankar, illetve a másik főszervező 4-kor kezdődő Cheeky és Hiboo közös szettje, illetve az utolsó előttiként, este fél 7-re kiírt szerb Vertex.

Helyszín a Nógrád megyei Csobánkapuszta, de a pontos helyszínt nem is olyan egyszerű megtalálni, így aki nekivágna a hétvégére, alaposan tájékozódjon, például a fesztivál Facebook-eventjén.