Orosz atom a Parkra

// 2019-07-15

Július 18-án orosz rave-együttes érkezik minden magyar zenekar álomkoncerthelyszínére, a Budapest Parkba: a Little Big. 

Idén már másodjára látogatnak hozzánk, legutóbb az Akváriumban tartottak teltházas bulit áprilisban. Így aki lemaradt akkor, most eljöhet a Parkba tombolni egyet a Skibidire vagy a Faradenzára, de leginkább mindkettőre.

A Setlist.fm alapján összeraktuk azokat a számokat, amelyeket eddig játszottak a nyáron, jó eséllyel a Parkban is ilyen, vagy nagyon hasonló lesz a felhozatal.

Kik ők?

Épphogy hat éve alapították az együttest, amihez képest elég nagy hírnevet szereztek maguknak, mondjuk már az első fellépésükön is a Die Antwoord előtt játszottak, 2013. július másodikán. Azóta túl vannak néhány európai és oroszországi turnén, és különböző listákon is elég előkelő helyet értek el. 2015-ben például a nyolcadik helyen végeztek az orosz Itunes-on.

Habár a klipekben csak ketten szoktak szerepelni, a Little Bignek négy tagja van. Nem titok, hogy a fellépéseiket elég tudatosan rakják össze, a számaikban pedig megjelennek az oroszokról kialakult sztereotípiák.

Este 7-kor nyitják a Budapest Park kapuit július 18-án, a koncertre itt találsz jegyet, a Facebook-esemény pedig itt van.

 

Hallgasd meg itt a Koncertblog összes podcastját!

Címlapkép: Little Big / Facebook