Holnapig lehet jegyet venni az idei Ozorára sokkal olcsóbban

// 2020-01-20

Pár éve már így van ez, hogy januárban, eleinte februárban pár napig, egy-két hétig jóval olcsóbban lehet hozzájutni a globálisan is az egyik legnagyobb goafesztivál jegyeihez.

Ilyenkor akkora az érdeklődés az egyetlen helyen, az Akt Recordsban, ahol fizikai jegyeket árulnak, hogy a félórás-órás sorállás kábé alapnak számít. Idén három napot hagytak a szervezők, hogy a normál elővételes jegy összesen 194 eurós (a jegy maga 185 euró, plusz 9 euró kezelési költség) árához képest jelentősen kedvezőbb áron, összesen 145 euróért hozzájuthassunk a bérletekhez. (Mert ugye csak bérlet van Ozorán, se napi-, se hétvégi jegy!!).

A hírek szerint a sorállás most is megvan, de mint mindig, az emberek boldogan állnak, amihez hétfő délutánra megjött a jobb idő és a napsütés. Persze a legendásan lila pluros, egyben legendásan hőbörgős Magyar Ozorások zárt, de közel nyolcezres Facebook-csoportban megy némi hőzöngés, amiért a magyar jogszabályok 2020-tól kötelezővé tették a szervezőknek, hogy ha 25 ezer fölötti részvevőre számítanak, akkor regisztrálni kell a jegyvásárlókat. Ennek részeként fotót is kell készíteni róluk, számos más személyes adat rögzítése mellett.

Van, aki azt mondja, hogy legyen 24 999 fő a limit, és akkor nem kell ez az egész hajcihő. Mások szerint vicces és abszurd, hogy mindezt azon a Facebookon mondják, melyről sorra borulnak a mocskos adatkezelési, sőt durva adatkufárkodási ügyek, és mely nyilvánvalóan sokkal többet tud az életükről, mint amennyit sejtenek és remélnek.

Mindenesetre az Aktban a holnapi zárásig lehet jegyet venni 145 euróért, ami 5 euróval kevesebb, mint a neten elérhető, mindennel együtt 149 eurós elővételes jegy. Az Akt a VI. kerületi Ó utcában található, és hétköznap déltől este 7-ig van nyitva; itt van minden infó részletesen.

Egyébként ahogy 2015 óta minden évben, idén is lesz Ozora-cikksorozatunk. Mutatjuk a tavalyi cikkeket:

Vízágyú helyett csobbanj Ozorán!

Ozorán idén összeáll a psytrance Mozartja és Beethovenje

A Pink Floydtól a VHK-ig: Ozora másik arca