Heti elektró: Nem túl korai öröm

// 2014-10-01

Szeptember elején kezdtük a heti buliajánlókat az Origo zeneoldala, a Quart felkérésére. Heti elektró: Bart Skilstől a Korai Örömig.

Deekline a mezőn

NVC: Casino Bangkok Special, Bart Skils, Corvin-tető, október 3., péntek

Hollandia kiemelkedő techno-dj-je, Bart Skils lesz az első számú hazai technoszervező,  az NVC vendége pénteken a tetőn. Az NVC rezidenseivel segít a hollandnak a hangulat fokozásában és a buli levezetésében, közülük is alapvetően a keményebb vonalas szettekkel és arcokkal, mint például Dr. Zoidberg. Skilsnek számosak a skilljei. Az ő nevéhez fűződik például az Amszterdamban mintegy tizenötezer nézőt vonzó Voltt Loves Summer fesztivál.

Belépő: este 11-ig 1000, utána 1500 Ft

Tru5t: Nick Curly, Lee Curtiss, Prlmnt, október 3., péntek

Hogy ne csak techno, de house is jusson a pénteki ajánlataink közé. Sőt, hogy még szombatra is maradjon: a Prlmnt kétnapos house-fiesztával készül a hétvégére. Pénteken Lee Curtiss, a tengerentúli techhouse-os, illetve Nick Curly, a német house-sztár-dj félúton Berlin és Ibiza között ad ízelítőt legfrissebb kedvenceiből. A Nyugatinál, a volt Szikra Mozi épületében lévő új hely rezidense, Polarize, valamint a hazai ős-dj, Pöli zenél még.

Belépő: elővételben 2000, helyszínen 2500, kétnapos jegy 3500 Ft

Tru5t: Steve Biniak, Prlmnt, október 4., szombat

Szomabaton folytatódik tehát a Tru5t bulija. Akkor a mashupok  kishercege, Steve (vagy Stefan) Biniak stílusokon átívelő szettel jelentkezik a Prlmntből, az egykori Szikra moziból, a Nyugati közeléből. Ennek ellenére nem egy mashup ((két vagy több zenei mű kombinálása egy számban), hanem az Emeli Sandé  éneklésével a londoni olimpia záróünnepségén is elhangzó Read All About It remixe csendül fel, ha rányomunk az alábbi videó play gombjára. Hazai részről Lofti Begi, Blatti, Candyman és Grgfr támogatja meg a bulit.

Belépő: elővételben 2000, helyszínen 2500, kétnapos jegy 3500 Ft

Ninjabreakz: Deekline, A38, október 4., szombat

Az A38 aztán átevickél technón és house-on is a breakig. A hajón az egyik legizgalmasabb és leginkább előremutató angol breaker dj szettjei nem meglepő módon bővelkednek a törtütemekben, ahogy garagehouse-ban, hiphopban, dnb-ben és funkban is. A le- és felvezetésért a Ninjabreakz két rezidense, Krueger és Zera gondoskodik.

Belépő: 2500 Ft – ha inkább ingyen mennél, játssz a Koncertbloggal!


Astronaut Music & Be Massive: Oliver Huntemann, Corvin-tető, október 4., szombat

A Corvin-tető szombaton is technóval csalogat. A stílus dallamosabb vonalának egyik vezéralakja Németországból a tetőn a táncoltat számos magyar dj asszisztálásával. A paírforma szerint Oliver Huntemann ismét fergeteges hangulatot gerjeszt. Ugyanúgy, ahogy a korábbi budapesti bulijainak alkalmával.

Belépő: elővételben 2500, helyszínen: 3000 Ft, játék jegyért a Koncertblogon

Psybaba & Y-Production: Psybaba Records Birthday, Highko, Sonic Entity, R33

Az R33-on kéthelyszínen szól a “goa”. Abból az apropóból, hogy már tizennégy éves a Psybaba Records, a kőkemény psytrance hazai vezérhajója. Az alkalomra a dánok világhíres szubkulturális durvaságát, Highkót hozzák a benti dark-színpadra. Amíg kint az Y-Production perforál, mégpedig a szerb progresszív-psy éllovasával, a Sonic Entityvel. A szabadtéri stage-hez mindenesetre bundabugyi ajánlott.

Belépő: este 11-ig 2000, utána 2500 Ft

Big Mouflon: Nylon Jail, Korai Öröm, G3 Rendezvényközpont, október 4., szombat

Magyarország legrégebbi elektronikával játszó zenekara, a Korai Öröm zenél a Király utcai G3-ban (ex-Gödör). Előttük a cseh Nylon Jail mutat a közönségnek szállós rockot ráérős tempóban és erősen pszichedelikus hangulatban. A koncertek után a Korai’s Banditos dj-i táncoltatják a közönséget. Ezúttal tehát vasárnapra szóló ajánlatunk áll ki a szigorúan vett elektronikus zenei partyk sorából.

Belépő: 1000 Ft

Még több party és bővebb információ a Koncertblogon! Lájkold Facebook-oldalunkat!, hogy részt vehess a party- és koncertbelépő-, illetve egyéb nyereményjátékainkon!