Esnek, kelnek, fetrengenek – a legnagyobb színpadi zakók

// 2010-07-23

Pink jókora esése rávette a Billboard szerkesztőit, hogy összeállítsanak egy 24-es listát minden idők legdurvább színpadi zakóiból. A felsorolás nem toplista, hiszen a többségében amatőr felvételeken nehéz megállapítani, kinek mennyire fájt a borulás., de azért van néhány csinos blamázs. 

 

Érdekes, hogy a sztárok többsége megpróbálja még kicsit fetrengve tompítani az égést, ami néha sikerül, néha azonban még cikibb szituációba keverednek.

 

Pink ezzel küldte magát kórházba július 15-én Nürnbergben. Bukás 0:50-nél.

 

 

 

Robbie Williams 2006 szeptemberében a Leeds Festivalon csapódott padlóra, az egész listán talán ő oldotta meg leglazábban a helyzetet. Zuhanás 0:07-nél.

 

 

 

 

Bono is úgy gondolta, hogy fetrengés közben oldja a feszültséget, neki kevésbé jött össze. Zakó 0:08-nál.

 

 

 

 

Prince 1983-ban taknyolt egy lámpaoszloppal a kezében, a színpadon Micheal Jackson és James Brown is röhöghetett a későbbi szimbólum hullásán. Becsapódás 4:45-nél. Érdemes végignézni, amúgy is hatalmas performanszt nyújt a trió ezen a koncerten.

 

 

 

 

Madonna 2008-as brazíliai esése több okból is égő volt, hiszen a seggreülés hatására énekhangja meg sem ingott, sőt, mintha a mikrofon is kicsit máshol lenne, mint kéne. Persze nem szokott ő playbackelni, de ez elég gyanús.

 

 

Címkék: , , , ,