A goa sötét lovagjai

// 2020-09-14

Szombaton csak magyarok nyomják a psytrance sötét, kemény vonalát a Dürerben.

Az este több szempontból is rendhagyó lesz: a Dürer hangulatát a múlt heti hírek alapján (miszerint a hely napjai, vagyis hónapjai meg vannak számlálva) már ki tudja, meddig élvezhetjük, és olyan sem sűrűn esett meg a volt iskola falai között, hogy egy többtermes goaszeánsz külföldi headliner nélkül dübörögjön a budapesti éjszakában.

Mi lesz, hogy lesz?

A Dark Knights of Hope, azaz a Psybaba partyja az őszi veretésnek ad lendületes startot. Az este órajele ezúttal szinte biztosan végig 150 bpm fölött marad, de a Psybaba saját kiképzőterme ettől azért drasztikusan felfele fog eltérni. Lágyabb ütemeket neccesen tudnánk előrejelezni, szóval progi ezúttal nem lesz.

Mi lesz, ki lesz?

Lesz viszont forest, nightpsy és persze dark, és mindegyik a legjobb hazai mesterektől. Külföldi nagy név a covid-korlátozások miatt ezúttal nem lesz, de igazából mindegy is, sőt: így legalább megkaphatjuk azokat a srácokat, akik egy része azért nem tud itthon eleget zenélni, mert külföldön ő számít a nagynév-külföldinek. A Psybaba Allstars és a Goázissal közösen összehozott stage a szokásos középső teremben veri le a kezdődő veseköveket, ahol a Kamino Records-os Insector mellett a Goázistól Second Strike, Mala’kak és Abezy zenél. A Psychotria termét mindeközben Billuminati, Alphakey, a Psychotria mellett már a Reversible Recordsot is képviselő Ikoza, a kvázi házigazda Petar, illetve Pollux tölti majd meg foresttel. Mindkét teremben Funktion One szól majd, a dekót pedig a Public Beta szállítja.

Mikor lesz, hol lesz, mennyi lesz?

Szeptember 19-én, pénteken a Dürer Kertben, helyzetnek megfelelően 500 fős limittel. Ha earlybird a horoszkópod, talán 3500 forint, ha nem, akkor 4000, viszont a helyszínen már 4500. De ha szerencsés vagy, velünk ingyen bejuthatsz.

Játék

Legutóbbi goaparty-ajánlónkban minek neveztük a headliner Braincellt? (Segítség a cikk elején.)

A megfejtéseket szeptember 19-én, szombaton délig várjuk Dark Knights tárggyal a jatek@koncertblog.hu-ra. A helyes megfejtést küldők közül két nyertest választunk, aki ingyen mehet az aznap esti Dark Knights of Hope partyra, a Dürer Kertbe. A nyertesek nevét ebben a cikkben, itt közöljük, őket e-mailben értesítjük, egyben tudatjuk velük a partyra bejutás módját.

Gnz

Kép: Insector idén januárban megjelent Tree of Souls albumának borítójából


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Dr. Zoidberg minisorozata a Koncertblogon: