Copy Con és Freedom Fighterz a Zöld Pardonban -nézd meg a Koncertblogon!

// 2011-05-04

A ragga egyetlen igazi hazai képviselője, Copy Con lépett föl szerda este a Zöld Pardonban a Freedom Fighterzzel. Élőközvetítés volt a Koncertblogon, melynek íme, a felvétele:

Copy Con tizennégy évesen kezdte a zenélést barátaival, akkoriban még a rapban utazva. Több sikertelen próbálkozás után 2002-ben robbant be a köztudatba, Raggadozó néven a Tigris formációval.

Ezután már hallhattuk dalait a Tilos Rádióban, és 2004-ben már a Viva Cometen is fellépett. Egy évvel későbbi, Szolnok City című lemeze pedig már bekerült a komoly szakmai reputációt is magáénak tudó 303 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz című összeállításba.

Copy és csapata 2007-ben kezdett komolyabban együttműködni a Freedom Fighterzzel, melynek eredménye lett a Nép hangja című album. Legfrissebb anyaga a tavaly megjelent Irónia.

Fellépett már a Ladánybenével, az Irie Maffiával, és  visszatérő vendége a Sziget Fesztiválnak is. Már most bebizonyította, hogy az addig kizárólag angol és francia nyelven hiteles stílus magyarul is komolyat üt.

Copy Con & Freedom Fighterz
Zöld Pardon (Budapest, Petőfi híd, budai hídfő, déli oldal, Goldmann György tér)
2011. május 4., szerda, este fél kilenctől
nagyszínpad-dj: Lukácsy, Balage 
klubtánctér-dj: Endy (levezető)
akció: El Jimador – egy nyolcszáz, kettő 1050 forint

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)