Pécsi tuti a hajón – végre Punnany Massif szombaton

// 2011-05-01

A pécsi Punnany Massif május első szombatján, hatodikán megtiszteli a budapesti közönséget, és végre koncertet ad az A38-on.

A Hiphop.hu által a 2010-es Év csapatának választott pécsi formáció hosszú kihagyás után Shen Kick című lemezét hozza el nekünk, kiegészülve új, akusztikus formációjukkal, melyet eddig csak szeretett városuk élvezhetett.

A zenekar Telik cimű szerzeménye az Év dala címet is megkapta, amitől a csapat olyan szárnyalásba kezdett, amit már követni is alig tudunk. A MR2-Petőfi Rádió például a slágerlistáin emelte őket a magasba. De felléptek már Isztambulban is, klipet forgattak, melyben még a Showder Klub egyik elsőszámú standuposa, Kiss Ádám is közreműködött.

Az inspiráló pécsi környezetből merítve igazi színfoltjai lettek a magyar hiphopéletnek. Ha zenei gourmandnak érzed magad, és hallgatnál egy kis “pécsi tutit” mindenképp ott a helyed szombaton a hajón.


Punnany Massif-koncert

A38 (Budapest, XI., Petőfi híd, budai hídfő, déli oldal, a Goldmann György térnél)
2011. május 6., szombat, este kilenctől
Punnany Massif live + rézfúvósok, Elegánskutya aka P-Funk, R-Nold (Punnany Massif), Factorlabor + Funktasztikus (Zsolaa, Fakt, Ozon, Funk)
belépő: 1000 Ft


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)