Az x-faktorosok is klubkoncerteznek

// 2010-11-24
A Megák tegnapi sikeres klubbuliját közvetítésünkben végig követhettük. Ma az X-Faktorosokon a sor, akik nemcsak élőadásban, de a klubban is egy nappal később jutnak mikrofonhoz. Az RTL Klubos tehetségek estjét sajnos nem közvetítjük, így aki kíváncsi rájuk, annak este nyolckor a Corvin Áruház épületének első emeletén a helye este nyolckor.
Természetesen nemcsak a versenyben maradt hat, de mind a tizenkettő X-Faktor döntős, tehát Non-Stop, a Summer Sisters, Mimi és Gergő, Janicsák Veca, Domokos Fanni, Shodeinde Dorka, Vastag Tamás, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Wolf Kati és Szabó Mariann is dalol ma este.
Azt viszont hiába várják az idősebb X-Faktor fanok, hogy Keresztes Ildikó és Malek Miki énekeljen, Geszti Péter szövegeljen vagy hogy Nagy Feró a mikrofonba üvöltsön egy ordas nagy jeee-t (yeah), mert a mentorok nem produkálják magukat a klubkoncerteken.

A megasztárosok keddi sikeres klubbuliját közvetítésünkben végig követhettétek – szerdán az X-Faktor szereplőin a sor. Az RTL Klub tehetségeinek estjét viszont sajnos nem közvetítjük, így aki kíváncsi rájuk, annak este 8-kor a Corvin Áruház épületének első emeletén a helye.

Ma este a kiesettek is énekelnek

Természetesen nemcsak a versenyben maradt hat, de mind a tizenkét X-Faktor-döntős dalol ma este, tehát Janicsák Veca, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Vastag Tamás és Wolf Kati mellett ott lesz Domokos Fanni, Mimi és Gergő, a Non-Stop, Shodeinde Dorka, a Summer Sisters és Szabó Mariann is.

Arra viszont hiába várnak az idősebb X-fanok, hogy Keresztes Ildikó és Malek Miklós énekeljen, Geszti Péter szövegeljen vagy hogy Nagy Feró a mikrofonba üvöltsön egy ordas nagy jeee-t (yeah), mert a mentorok nem produkálják magukat a klubkoncerteken.