Amy Winehouse újra koncertezik

// 2010-11-24

Hosszú kihagyás után, 2011-ben újra koncertszínpadokon üdvözölhetjük a brit énekesnőt, Amy Winehouse-t. Az énekesnő hivatalos weboldala szerint már januárban megkezdődik az új turné, méghozzá Brazíliában.

Amy Winehouse Rióban is föllép

Hosszú kihagyás után 2011-ben újra koncertszínpadokon üdvözölhetjük a brit énekesnőt, Amy Wiinehouse-t. Az énekesnő hivatalos weboldala szerint már januárban megkezdődik az új turné, méghozzá Brazíliában.
A 27 éves Winehouse négy koncertet ad januárban, a szamba hazájában, hármat a városról-városra utazó Summer Soul fesztiválon (Sao Paoloban, Recifében és Florianapolisban) és egy továbbit Rio de Janeiro-ban.
Bár a múlt hónapban föllépett kedvenc camden-i pubjában egy rögtönzött jótékonysági koncerten, de 2008 óta a brazíliaiak lesznek az első teljes koncertjei a korbábban drogproblémákkal küzdő Amynek. A turné koncertjein közreműködik Janelle Monae énekesnő és Mayer Hawthorne rapper.
Az utóbbi évek hallgatása után nagyon újra teljes intenzitással dolgozik és a 2006-os “Back to black” után végre új albumon dolgozik illetve hallható Quincy Jones legújabb albumán a Q: Soul Bossa Nostra-n is, a klasszikus It’s my party számmal.Hosszú kihagyás után 2011-ben újra koncertszínpadokon üdvözölhetjük a brit énekesnőt, Amy Winehouse-t. Az énekesnő hivatalos weboldala szerint már januárban megkezdődik az új turné, méghozzá Brazíliában.

A 27 éves Winehouse négy koncertet ad januárban a szamba hazájában, hármat a városról városra utazó Summer Soul fesztiválon (Sao Paulóban, Recifében és Florianapolisban) és egy továbbit Rio de Janeiróban.

Bár a múlt hónapban föllépett kedvenc camdeni pubjában, egy rögtönzött jótékonysági koncerten, 2008 óta a brazíliaiak lesznek az első teljes koncertjei a korábban drogproblémákkal küzdő Amynek. A turné koncertjein közreműködik Janelle Monae énekesnő és Mayer Hawthorne rapper.

Az utóbbi évek hallgatása után újra teljes intenzitással dolgozik a soul-díva, és a 2006-os Back to black után végre új albumon dolgozik, sőt hallható Quincy Jones legújabb lemezén, a Q: Soul Bossa Nostra-n is, a klasszikus It’s my party című számmal.