Zorán jubileum a Budapest Sportarénában

// 2011-12-23

Zorán jubileumi tízedik Aréna koncertjére készül, melyre december 29-én 19 órakor kerül sor. Már régóta zajlanak az előkészületek, klikkelj és megtudhatod, hogy hány ember dolgozik a tökéletes koncertért.

A zenekari próbák már hetek óta tartanak, Zoránnal együtt összesen huszonnégy zenész vesz részt a műsorban. Zorán vendégei lesznek: Karácsony János, Presser Gábor, Solti János, Somló Tamás, Rúzsa Magdolna és Jávori Ferenc Fegya.

A technikai részeletek egyértelűen magukért beszélnek: a színpad 18 x 12 méteres lesz, melyet összes 240 darab statikus és intelligens lámpa világít majd meg. A tökéletes hangzásért több, mint száz hangfal lesz felelős. A hang-, fény-, és videotechnikát 30 fős szakember gárda kezeli. Persze, hogy mindezt megtehesssék, majd’ négy kilométernyi kábel köti őket össze a technikával. Mindent összevetve közel háromszáz ember dolgozik azon, hogy az idei jubileumi koncert felejthetetlenre sikeredjen.

Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)