Elektronikus karácsonyi őrület három helyszínen, és élőben nálunk!

// 2011-12-23

A Trafó-klub, a Tündérgyár, illetve törzshelyünk, a Blog Music Club három helyszínen több mint harminc hazai elektronikus zenei fellépőt mutat be a közönségnek. December 27-én, kedden az idei Bassxmass elektronikus karácsonyi bulin lesz minden, mint a búcsúban: a hiphoptól kezdve a dubstepen át a breakbeatig és a dnb-ig. A három hely, a Trafó-Mappa, a Blog és a Tündérgyár teljes e-blokád alá kerül, érdemes a részletes programban elmerülni. A Blogban zajló eseményeket pedig este tíz-tizenegytől élőben közvetítjük.

Az Old School Remembrance brigád elsődleges célja, hogy a fiataloknak megmutassák, az öregeket pedig emlékeztessék arra, milyen is volt a drum’n’bass hőskora. Újból előkerülnek tehát a legendás lemezek, és az ezredforduló környéki legnagyobb himnuszok szólalnak meg a Mappában. A nosztalgiázást a Soulclap Budapest színeiben BBP alapozza meg pár klasszikus hiphoppal, majd következik a drum’n’bass-szekció, melynek felelősei az Old School Remembrance rezidensei lesznek, azaz Kozy P, Metro és Direct, akik ezúttal vendégeikkel együtt idézik föl a múltat. Ezen az estén csatlakozik a Zoom&Lock páros, és a debreceni Flag is, valamint Savage és mc Fantom, a Subculture Revolution színeiben, hogy a legkomolyabb öregsulis nótákat pörgessék.

A Blogban a főszerepben a dubstep és különféle alstílusai lesznek, a programot ráadásul a Koncertblog közönsége élőközvetítésben élvezheti, kb. tíz-tizenegyes kezdéssel. A Dub Phase csapattól Metro és Confused, a Fracturedtől Mondo, Matic és Steba, a Subculture Revolution képviseletében Savage, míg a Dubstep Hungary csoportból ismert, articalos Rubbah, a mindcontrolos Biocrack, és a Dubstep Session-ös Zebra mutatja be a manapság dubstepként ismert stílust, mely 2011-ben megette reggelire kábé az egész zeneipart. Az emeleten a tilosos Remiz Radio Show két rezidense, Vektor és Nixon húzza a fincsi breakbeat-ütemeket.

A Tündérgyárat ellepi a Fúzió Rádió két esti elektronikus zenei magazinműsora, azaz a Flipside és az Amp Air Crew, valamint vendégeik, akik a drum’n’bass-szcéna közkedvelt alakjai. Itt lesz a Viper színeiben tevékenykedő Magical Gravity, akivel b2b pakol Las. A szett kiegészül a solarcube-os Sense énekhangjával, őket követi majd Stern, a Rol& és Deejazz GTI páros, és Savage. Továbbá a Fúzió rádiós lemezlovasok, azaz Crocus és Rack, míg a verbalitásért felelős  tartalmat pedig Mc Blu-ID adja.

Minden adott tehát, hogy aki csak egy kicsit is kedveli a törtütemek és a mély basszusok világát garantáltan megtalálja a kedvére valót december 27-én. Bassxmass egyetlen belépővel, mely az eseménynek otthont adó mindhárom helyszínre érvényes, és melynek ára teljesen baráti és teljes egészében lefogyasztható. Bővebb infók, és részletes lineup az esemény blogoldalán, valamint Facebook-profilján.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)