Wolf Kati a Ghymes-koncerten- megvannak a jegynyerőink!

// 2011-03-01

Új albumát, a Szikraszeműt mutatja be a Ghymes szombaton a Budapest Kongresszusi Központban. A zenekar vendége Wolf Kati lesz, és egy külön a koncertre komponált dalt is előadnak a Szarka fivérek. A lemezbemutatóra korlátozott számban még kaphatók jegyek, de három párosjegyet mi is sorsoltunk. A nyertesek a poszt alján olvashatják nevüket.

Wolf Kati szombaton a Ghymessel énekel

A már aranylemeznek tekinthető Szikraszemű dalai és néhány régebbi sláger mellett a külön a mostani koncertre írt Babám című szám premierjét is megejti a Ghymes szombaton a Budapest Kongresszusi Központban. A Szarka fivérek vendége szombaton Wolf Kati lesz – a kislány, aki a Vuk című rajzfilm főcímdalát énekelte, az énekesnő, akit túl a harmincon a tavalyi X-Faktorban újra fölfedeztek.

A koncertre korlátozott számban még mindig kaphatók jegyek a Ticket Express hálózatán. A Koncertblog játékában fölajánlott jegyeket  viszont kisorsoltuk: a három páros belépőt Novai Györgyné, Kovács Erika és Székely Dorottya nyerte. A győzteseknek gratulálunk, az átvétel módjáról emailben értesítjük őket!