Újabb kijózanító prognózis jött Amerikából

// 2020-04-15

A Hammerworld hozta az újabb lehangoló előrejelzések az USA-ból. Tegnapelőtt mi is cikkeztünk egy amerikai professzor nagyon hasonló vélekedéséről.

Kalifornia kormányzója, Gavin Newsom tegnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy ugyan egyelőre nincs menetrendje az covid-19-járvány miatti bevezetett szabadságkorlátozások enyhítésére, de azt azért leszögezte, a koncertek és a hasonló tömegrendezvények lesznek az utolsók, amik visszatérnek.

Ami a tömeges összejövetelek kilátásait illeti, ezeket a legjobb hanyagolni, amíg nincs ellenszer, és amíg el nem érjük a nyájimmunitást (a teljes lakosság 60-70 százalékának átfertőződését). Tehát az olyan nagyszabású események, melyekre különböző egészségi állapotú emberek százai, ezrei, tízezrei jönnek össze, nem szerepelnek a tervek között a jelenlegi irányelveink és elvárásaink alapján.

Hozzátette azért, hogy minden változhat, akár gyorsan és radikálisan is, de elég valószínűtlen, hogy ez júniusban, júliusban vagy akár augusztusban megtörténik. Itt a videó a sajtótájékoztatóról:

Forrás: Hammerworld


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Amerikából jönnek a végleg kijózanító latolgatások: