Kicsi a farka, lóg a zacskója, dalt ír róla

// 2020-04-15

Ehhez vajon mennyire kicsinek kell már lennie?

Az angol Bring Me The Horizon rockegyüttes még mindig ki van írva július 2-ra a Volt Fesztiválra, bár úgyszólván lehetetlen, hogy ez összejöjjön, még ha nem is törölték még a Voltot, ahogy a többi szigetes fesztivált sem. A zenekar addig is számokat ír, de úgy tűnik, van egy kis feszkó a dalszerzéssel kapcsolatban, ami alapvetően a frontember Oliver Skyes reszortja.

Kiderült, hogy a billentyűs Jordan Fish is törne efféle babérokra, és mondanivalója is lenne! Mint mondta, az oké, hogy Oliver jó szövegeket ír, és van is neki miről írni, de az mégsincs rendben, hogy minden róla szól, hiszen az ő problémái is jelentősek. 34 éves létére ugyanis már megereszkedett a zacskója is, a farka pedig kicsi (gondoljuk, ez mindig is kicsi volt). Őt ez foglalkoztatja mostanság a legjobban, dalba öntené tehát, melynek Inferior Penis lenne a címe. Ebben a videóban beszél minderről, és a ízelítőt is adnak, hogy milyen lenne a vágyott szám:

Dr. Zoidbergünk így nyilatkozott az esetről:

Eleve, ez enélkül is a világ egyik legcikibb zenekara, de ezután már nemcsak a gyalázatosan szar zene, hanem egy lógó zacsi és egy mikropömpölő is eszembe fog róluk jutni.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Erős nap van ma: