Színdarab Vivien Vance fehérneműkben – közvetítés szombaton

// 2011-11-16

A Vivien Vance Tour  fehérnemű bemutató következő állomása az Európában egyedülálló módon megrendezett „Prayer For Your Soul” névre keresztelt fashion bemutató a budapesti Studioban, a Hajógyári-szigeten. A bemutatót egy negyven perces színdarabba csomagolták a Vivien Vance kreatívjai. Ezt közvetítjük élőben a Koncertblogon november 19-én, szombaton este 10-től.

A Vivien Vance Tour modelljei mutatják be a márka fehérnemű kollekciójának egyes darabjait úgy, hogy közben egy színdarab szereplőivé válnak.  A Prayer For Your Soul divatshowban továbbá közreműködik a New Dance World tánciskola 24 táncosa (az NDW ifjú művészei táncolnak az X-Faktorban is), valamint a DrumSters dobosai. A fehérnemű cég célja egy olyan program megrendezése, ahol a divat, a kultúra és a szórakozás is egy helyen valósul meg.

A márkáról a következőket írja a rendezvény sajtóanyaga: „A Vivien Vance közel 10 éves tapasztalattal a háta mögött első osztályú minőséggel és trendi kollekciókkal büszkélkedhet, amely az eleganciát, a nőiességet és a szexi megjelenést mesterfokon ötvözi. Ennek köszönhetően a fiatal lányok, az igényes nők egyik kedvenc márkája lett. Az új kollekciók mindig elismerést aratnak, mind a vásárlók, mind a szakmán belül. Vivien Vance friss, fiatalos és a világra nyitott terveinek köszönheti, hogy ilyen népszerű és magas színvonalú a kollekció minden egyes darabja.”

A Vivien Vance Tour 2012-ben is folytatódik, a cég újabb bemutatóival minden olyan nívós klubba, elegáns étterembe és fashionshowra szeretne eljutni, „ahol az elegancia és a presztízs alapkövetelmény”.

A Tour november 19-i állomásáról, Prayer For Your Soulról élőben közvetítünk a Koncertblogon, november 19-én, szombaton este 10-től. A bemutató után dj Free, Goldhand, Magony L. és Nemere pakolja a trendi lemezeket.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)