Savazz az Akváriumban – lastminute-nyereményjáték a Hardfloor-partyra

// 2012-05-09

Péntek este az Akvárium Klubban (ex-Gödör) lép föl a kilencvenes évek elektronikus zenei fősodrát jócskán meghatározzó acid-duó, a Ramon Zenker és Oliver Bondzio alkotta Hardfloor. A technoikonok előadása köré finom kis partyt kerekít a szervező Naphon zúzósabb és chillhelyszínekkel. Megvannak a jegynyertesek (részletek a cikk végén).

A patinás Naphon szervezőcsapat most egy igazi nagyágyúval rukkol elő, amennyiben a Hardfloor az acid-történelem egyik legkomolyabb neve. A német páros mellett a Gödörhöz képest több és jelentősebb elektronikus zenéknek otthon adó Akvárium fő helyszínén a veszprémi Mesterházy, illetve Atomik és Gordon, a Jaques Béurlet liveact, valamint két nagyágyú (Naga, Titusz) és egy ifjú titán (Peter Bernath) lép föl.

A Chillaula helyszínen A.I., Legendary Greg Cube, az Odum III liveact és Jácint pakol. A dekorért és a vizuálért G&B, Attaray, Laluz, Lobot és persze a szervező Naphon felel.


Jegyet nyertek

Melyik fesztiválról közvetítettünk élőben februárban az Akváriumból? (Segítség ebben a cikkben.)

A válaszokat péntek este hatig vártuk a jatek@koncertblog.hu címre, Hardfloor tárggyal. A helyes megfejtést (a helyes válasz a Gőzölgő Fesztivál volt) beküldők között két jegyet sorsoltunk ki a péntek esti Hardfloor-partyra  az Akváriumba: Papp Virágnak és Szabó Zoltánnak. A nyertesek nevét Facebook-oldalunkon is közöltük.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)