Tízéves a Para Halu – évforduló ingyenlemezzel

// 2012-05-15

A hazai psytrance-élet első, és a mai napig leghíresebb exportcikke, a Para Halu projekt idén már fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli. Az alkalomra ingyenlemezzel készült a formáció.

Miközben a Para Halu soron következő, hatodik albumán dolgozik – mely az ígéretek szerint idén nyáron jelenik majd meg, és itthon például az Ozora Fesztiválon már hallható lesz – bárki számára ingyenesen letölthetővé tett egy teljes albumnyi zenét Beats & Pieces címmel.

A hétszámos lemez nem kizárólag táncterekre szánt pszichedelikus trance: egy-egy szám erejéig a chillout- és ambient-zenék, illetve a törtütemek világa felé is elkalandozik. A Para Halu mögött álló Hohmann Ádám ugyanis Spacequake alteregója alatt breakes és dubstepes átiratot is készített már egyik saját számából, illetve Orange Dreams címmel törzsi ütemekkel tűzdelt meditatív belassulással zárja az albumot.

A lemezt letölteni a Para Halu weboldalról lehet: www.parahalu.net (direktlink a letöltéshez).

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)