Prominensek zenebonája: Pepe Reina, kapus és mc

// 2011-09-20

Clinton, Putyin és Woody Allen után Pepe Reina, a Liverpool első- és a spanyol válogatott második kapusa a következő prominensünk. Ő nem csillogó énekhangjával vagy hangszeres tudásával jelentkezett be sorozatunkba, hanem rock énekeseket és hiphop mc-ket megszégyenítő színpadi jelenlétével. A spanyol foci válogatott fennállása legsikeresebb korszakát éli, így a 2008-as EB-győzelem és a 2010-es világbajnoki cím kapcsán is több százezer ember fogadta a sikerbirgádot Madridban. Az ünneplésben a legnagyobb szerepet a második kapus, a “szuperhülye” Pepe Reina játszotta. Reina a játékostársakat, az ünneplő közönséget, sőt a szigoráról híres mestert, a hortalezai bölcset, Luis Aragonest is megnevetette gátlástalan színpadi produkciójával 2008 nyarán egy mámoros madridi estén. Camarero!

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)