Összefogott a magyar hiphopélet a szívműtéten átesett Mulató Azték, Tink megsegítésére

// 2020-11-02

Az Open Air hétfő esti műsorát is neki dedikálja, és jövő szerdára támogatói estet szerveztek neki a Rootsba.

Az Open Air Rádió Kottamagyar címmel indított új műsort, melynek november 2-i adását Tinknek, a Mulató Aztéknak dedikálják, aki nemrég komoly szívműtéten esett át. A hétfő este 8-kor induló műsorban az ő zenekarai, vagyis a Mulató Aztékok és a Slow Village mellett leginkább azon a barátai és bajtársai zenéi szólnak, akik fellépnek a One for Tink támogatói esten november 11-én, jövő szerdán a Rootsban (Budapest, VII. kerület, Király utca 77.).

A hely a budapesti hiphopélet egyik bölcsőjében Tink harcostársai, a Slow Village és a Mulató Aztékok, illetve Tink jóbarátja, Prieger Zsolt (az Anima Sound System) képviseletében szervezték az estet szerveztek Tink megsegítésére, úgy hírlik, hogy a felépüléséhez még sok időre van szükség.

Ők adják egymásnak a mikrofont jövő szerdán délután 5-től: Slow Village, Phlat, Anima Sound System, Sör és Fű, Hipercsókák, Saiid, Gege, Oriza, Lusta Bítek, Zomblaze, Hanzee, Sonny Kraft, Wolfie, Ujjatlan Kabát.

Az eseményre belépő nincs, de a szervezők mindenkit arra kérnek, hogy lehetőségeihez mérten járuljon hozzá Tink felépüléséhez. Mint írják: “A legkisebb is számít, tesó.” És aki nem tud elmenni, annak a Facebook-eseményben megadott bankszámlaszámon van lehetősége segíteni.

Itt hallgasd ma este 8-tól az Open Airen a Kottamagyart!


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)