Napi Videó: Mystery Gang a ZP-ből – a teljes koncert

// 2011-05-19

Szerda este a Mystery Gang buliját közvetítette a Koncertblog a Zöld Pardonból. És lám, máris itt, az dögös rockabilly-t és koszos színpadi pózokat mutató banda energikus koncertjének felvétele.

Az 1990-es évek végén alakult rockabilly trió tolta tehát a rock and roll és jungle hatások tűzdelt zenéjét szerda este fél 9-től az év leghosszabb fesztiválján (májustól, októberig) a Zöld Pardonban, a koncertet élő-streamünkön közvetíttük és a fenti videóablakan a teljes koncert visszanézhető. A srácok ezúttal is hitelesen hozták a dögös és koszos pózokat, köztük a heves nagybőgő táncoltatást az 50-es évek Amerikájából.

Amellett, hogy a Mystery Gang markáns bandája az itthoni undergroundnak, stílusának fanjai körében külföldön is ismert. Hogy mást ne említsünk, első kislemezük Japánban jelent meg, még 2001-ben. Kilenc évre rá, a 2010-es nagydobásként egyik példaképüket idézték meg a Műveszetek Palotájában a Privát Body Holly Story című előadásban.


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)