Megasztárosok a B7-ből – nézd nálunk élőben!

// 2010-11-22

A TV2 gigantikus stúdiója helyett a B7 Clubban énekelnek a Megasztár 5 döntősei kedd esténként. A klubbuliról adott élő közvetítésünkben azokat is megnézheted, akiket a pénteki tévéadásokban már nem.

A Megasztár ötödik szériájának mind a tizenhárom döntőse, azaz az Adam’s Comedy, a Fivérek, Giorgio, Gusztos Bence, Kállay-Saunders András, Kökény Attila, Lakatos Yvette, Patai Anna, Szelecki Dávid, Szíj Melinda, Tolvai Renáta, Varga J. Bernadett és Csonka Andreas is föllép a kedd esti Megasztár-klubkoncerten, a Nagymező utcai B7 Clubban. Itt a Koncertblogon pedig élő streamünkön közvetítjük az egész műsort, este nyolctól.

 

A Megasztár gigantikus színpada és stúdiója helyett a B7 Clubban énekelnek a Megasztár5 döntősei kedd esténként. A klub buliról adott élő közvetítésünkben, azokat is megnézheted, akiket a pénteki adásokban már nem.
A Megasztár ötödik szériájának mind a tizenhárom döntőse, azaz az Adams Comedy, a Fivérek, Giorgio, Gusztos Bence, Kállay-Saunders András, Kökény Attila, Lakatos Yvett, Patai Anna, Szelecki Dávid, Szíj Melinda, Tolvai Reni, Varga J. Bernadett és Csonka Andreas is föllép a kedd esti Megasztár kllub koncerten, a Nagymező utcai B7 Clubban. Itt a koncertblogon pedig élő streamünkön közvetítjük az egész műsort, kedd este
A klub koncertek hangulata jellegükben adódóan lazább, mint a pénteki tévé-show-ké és simán előfordulhat, hogy egyik-másik versenyző a klubhangulatban jobban megtudja mutatni igazi tehetségét, úgyhogy közvetítésünk is segíthet annak eldöntésében, melyik versenyzőre is szavazzunk az állva maradt öt közül.A TV2 gigantikus stúdiója helyett a B7 Clubban énekelnek a Megasztár5 döntősei kedd esténként. A klub buliról adott élő közvetítésünkben, azokat is megnézheted, akiket a pénteki adásokban már nem.A Megasztár ötödik szériájának mind a tizenhárom döntőse, azaz az Adams Comedy, a Fivérek, Giorgio, Gusztos Bence, Kállay-Saunders András, Kökény Attila, Lakatos Yvett, Patai Anna, Szelecki Dávid, Szíj Melinda, Tolvai Reni, Varga J. Bernadett és Csonka Andreas is föllép a keddi Megasztár klubkoncerten, a Nagymező utcai B7 Clubban. Itt a koncertblogon pedig élő streamünkön közvetítjük az egész műsort, este nyolctól.

A klubkoncertek hangulata jellegükből adódóan lazább, mint a pénteki tévéshow-ké, simán előfordulhat, hogy egyik-másik versenyző a klubhangulatban jobban meg tudja mutatni igazi tehetségét. Talán közvetítésünk is segíthet annak eldöntésében, melyik versenyzőre érdemes szavaznunk az állva maradt öt közül.