Magunkkal hoztuk a cuccot – a Koncertblog legjobb közvetítései

// 2010-11-01

A Koncertblog már a Postr bloggyűjtő oldal indulása előtt ismert volt igényes cikkeiről, vicces posztjairól, de leginkább élő közvetítéseiről. Most induló sorozatunkban az eddig nézőink szeme elé varázsolt legjobb előadásokról emlékezünk meg szövegben és mozgóképben. Még több koncertfelvételből lehet válogatni a Videa-csatornánkon!

 

A Postr közönsége már kapott tíz percet Jerry Lee Lewis BS-beli föllépéséből, melyről holnap reggel képriportot is közlünk. Stream-csapatunkat pedig már februárban bevetettük – a Nyugatival szemben, a hivatalosan még meg sem nyitott West Balkánban, azaz a Skála Metro épületében lépett föl a Quimby február 27-én, a szokásos tavasznyitó Falshang farsangon:

 

 

 

 

Március 10-én ismét a West Balkánra vetettük szemeinket, ekkor a Kispál és a Borz utáni szűk esztendőket előkészítendő tartott lemezbemutatót Lovasi András és már nem annyira új bandája, a Kiscsillag.

 

 

 

 

 

Aztán ott voltunk a Backpackers Fesztiválon, a Gödörben, a március 15. előtti hosszú hétvégén és az arcotokba toltuk másoké mellett a Bëlga, a Zagar, a Magna Cum Laude vagy a Barabás Lőrinc Eklektric produkcióját:

 

 

 

 

Ugyancsak a Gödörben, de már május 8-án mutattuk meg az első külföldieket. A változatos elektronikus muzsikát toló brit Dreadzone a Carbonfools meghívására jött Budapestre, a szénhülyék nemsokára angliai bulikkal viszonozzák a látogatást.

 

 

 

 

Ott voltunk június 11-én a Felvonulási téren, a Kapcsolat koncerten. Sting show-ját ugyan nem közvetíthettük, de a magát mostanában Pinknek képzelő Tóth Gabi, továbbá Gáspár Laci és Karamel előadását azért megmutattuk.