Koncertre is kártyával (x)

// 2010-12-14

Mármint bankkártyával. Ismerjük persze az örökbecsű mondást, hogy “Cash is king”, de azért a bankkártyánkat jó, ha magunknál tartjuk, akkor is, ha koncertre indulunk. Mert kényelmes, mert kis helyen elfér, és mert praktikus.

Szóval a tanács csak annyi, hogy akár a Gödörbe indulsz, akár a Wembley-be, ne hagyd otthon a bankkártyádat!Mármint bankkártyával. Ismerjük persze az örökbecsű mondást, hogy „Cash is king”, de azért a bankkártyánkat jó, ha magunknál tartjuk, akkor is, ha koncertre indulunk.

Kényelmes, mert kis helyen elfér, és mert praktikus. Akár itthon megyünk egy jó kis happeningre, akár külföldön, jó, ha nálunk van a plasztik. Külföldön talán még praktikusabb, hiszen nem kell bajlódni a pénzváltással, nem kell agyalni, hogy vajon mennyi pénzre lesz majd szükségünk, satöbbi.

A kártya mindig „kéznél van” a zsebben, és simán megy vele a vásárlás gyakorlatilag most már mindenhol. Ha pedig készpénz kell, irány az automata. A vásárlás mindenhol ingyenes, de jó tudni, hogy Európában inkább a MasterCardokkal éri meg vásárolni a valutaváltás különböző költségei miatt.

Szóval a tanács csak annyi, hogy akár a Gödörbe indulsz, akár a Wembleybe, ne hagyd otthon a bankkártyádat! (x).

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)