Koncertek karácsony körül – négy közvetítés a Koncertblogon

// 2010-12-23

Ha a szentestén zárva is tart a legtöbb szórakozóhely, december 25-én már nyiladoznak, hogy aztán teljes erővel induljon be a két ünnep közi, előszilveszteri őrület. De ez előtt hátra van még egy Aréna-koncertje az X-Faktorosokoknak ma este, mellyel együtt összesen négy koncertet közvetít élőben jövő szerdáig a Koncertblog. Műsorra kerül egy Queen-tribute show az Arénából, egy Carbonfools-koncert a Gödörből és egy Warpigs-buli a Szeparéból, de ezeken kívül is kínálunk programokat heti koncertajánlónkban.

Vasárnap az A38-on!

Csütörtök estére maradt még egy X-Faktor Aréna-koncert, melyet a tegnapi után ismét élőben közvetít a Koncertblog. Technikusunk sokkal jobb hangminőséget ígér a tegnap itt-ott gerjedőnél. Ahogy tegnap, úgy ma is hét, fél nyolc körül kezdődik a show. Az X-es bulin kívül is akad érdekes esemény mára, például Ganxsta Zolee és a Kartel koncertje a Morrison’s Közgázban, vagy a kilencves évek eleji Tilos az Á helyén, a Traffik Pubban a korszak kultbandája, az Őz Zsolt-féle Vidámpark játszik.

Pénteken, avagy szenteste egy kézen meg lehetne számolni hány szórakoztató hely nyit ki, így érdemleges koncertet nem ajánlhatunk, viszont mindenkinek kellemes karácsonyt kívánunk. De hogy mégse maradjon koncert nélkül az ünnep, a Kispál és Borz búcsúkoncertjének ajándékba vett DVD-jét rakjuk be a játszóba a meghitt pillanatok és a vacsora után.

Ma estére, hisz ismét csütörtök van, maradt még egy X-Faktor Aréna-koncert, melyet a tegnapi után ismét élőben közvetít a Koncertblog. Technikusunk sokkal jobb hangminőséget ígér a tegnap itt-ott gerjedőnél. Ahogy tegnap úgy ma is hét, félnyolc körül kezdődik a show.
Az X-es bulin kívül is akad érdekes esemény ma estére, például Ganxta Zolee és a Kartell koncertje, a Morrison’s Közgázban, vagy a kilencves évek eleji Tilos az Á helyén a Traffik Pubban a korszak kultbandája, az Őz Zsolt-féle Vidámpark játszik.
Pénteken, avagy szenteste egy kézen meg lehetne számolni hány szórakoztató hely nyit ki, néhány elektronikus zenei partyn kívül, érdemleges koncertet nem ajánlunk, viszont mindenkinek kellemes karácsonyt kívánunk. És hogy koncert nélkül se maradjon az ünnep a Kispál és Borz búcsúkoncertjének ajándékba megvett DVD-jét rakjuk be a játszóba a meghitt pillanatok és a vacsora utánra.
Szombat este már újra kinyit a koncerttermek többsége, a Gödörben például a LB27 Roots Xmas zúg a zöldfa alatt. Az idén huszonötödik születés napját ünneplő Ladánybene 27 nagyzenekarként és Soundsystemként is játszik, mellettük a Dubaku Band és Selecta Áfonya tolja a reggaet hajnalig. Technikai stábunk meg szinte az Arénában karácsonyozik. A két X-koncert után 25-én egy Queen-tribute show-t közvetítünk, ahol többek között Koós Réka, Tabáni István, Hien és Kovács Áron is énekel, illetve a Hungarian Musical Band zenél.
Karácsony másnapján a Budapest Bár brigádját érdemes megnézni a hajón. Szép nagy fölvonulás varható a vasárnapi bulin, hiszen Farkas Róbert hegedűsön, Farkas Mihály cimbalmos, Ökrös Károly tangóharmonikás és zongorista, valamint Farkas Richard bőgős mellett Behumi Dóri (ex-Jazz + Az), Ferenczi György, Frenk, Keleti András (Colorstar), Kiss Tibor (Quimby), Kollár – Klemencz László (Kistehén tánczenekar), Lovasi András (Kiscsillag), Rutkai Bori (Specko Jedno) és Szűcs Krisztián (HS7) énekel. Szintén fél kilenckor kezdődik a Maszkura és a Tücsökraj koncertje, itt swinggel, ott sanzonnal, amott skaval.
Hétfőn újra koncert közvetítést sugároz a Koncertblog-tévé, ezúttal a Carbonfools, Carbonsoul című friss-ropogós albumának bemutatóját láthatják-hallhatják kedves nézőink. A szénhülyék muzsikájában alaposan keverednek a stílusok, ott van benne a funk, a rock és az elektronika is. Az esten föllép még a Colostar és a Folkfree, talán az ő koncertjeikbe is belenéz kameránk. A műsor fél kilenc környékén kezdődik. Nagy Feró miután letudta mentori kötelezettségeit az RTL Klubnál előkaparja a sufniból Beatricéjét és a Josefina Blues Bellben koncerteznek a karácsony utáni hétfőn.
Persze, hogy újabb élőadással jelentkezik a Koncertblog-tévé kedden is. Ezúttal egy mostanában ritkán látott banda, a kilencvenes évek második felének Sziget-nagyszínpados kultzenekara a Warpigs koncertjét közvetítjük a Szeparéból, a műsor várhatóan fél kilenckor kezdődik, Szintén 28-án zárja le karrierjét Szörényi Levente Hattyúdal című koncertjével a Papp László Budapest Sportarénában.
A Morrison’s Közgázban az ördöngös rockabilly brigád, a Mistery Gang játszik szerdán az ötvenes évekbeli amerikai koszos klubos bőgő táncoltató, gitártépő pózaikkal és feszes tempójú tánczenéjükkel meg női sikolyokkal telített koncertet. A Gang fél kilenckor kezd. A szintén Amerikát, de pár évtizeddel korábbi időszakot idéző Benki dixiland Band viszont fél nyolctól játszik. Az örökifjú zenészek a Művésztek Palotájában állnak színpadra.Ha a szentestén zárva is tart a legtöbb szórakozóhely, december 25-én már nyiladoznak, hogy aztán teljes erővel induljon be a két ünnepközi, előszilveszteri őrület. De ez előtt még hátra van még egy Aréna-koncertje az X-Faktorosokoknak ma este, amellyel együtt összesen négy koncertet közvetít élőben jövő szerdáig a Koncertblog. Műsorra kerül egy Queen-tribute show az Arénából, egy Carbonfools-koncert a Gödörből és egy Warpigs-buli a Szeparéból, de ezeken kívül is ajánlunk koncerteket heti ajánlókban.Ma estére, hisz ismét csütörtök van, maradt még egy X-Faktor Aréna-koncert, melyet a tegnapi után ismét élőben közvetít a Koncertblog. Technikusunk sokkal jobb hangminőséget ígér a tegnap itt-ott gerjedőnél. Ahogy tegnap úgy ma is hét, félnyolc körül kezdődik a show. Az X-es bulin kívül is akad érdekes esemény ma estére, például Ganxta Zolee és a Kartell koncertje, a Morrison’s Közgázban, vagy a kilencves évek eleji Tilos az Á helyén a Traffik Pubban a korszak kultbandája, az Őz Zsolt-féle Vidámpark játszik.Pénteken, avagy szenteste egy kézen meg lehetne számolni hány szórakoztató hely nyit ki, így érdemleges koncertet nem ajánlhatunk, viszont mindenkinek kellemes karácsonyt kívánunk. És hogy koncert nélkül se maradjon az ünnep a Kispál és Borz búcsúkoncertjének ajándékba megvett DVD-jét rakjuk be a játszóba a meghitt pillanatok és a vacsora után.

Szombat este már újra kinyit a koncerttermek többsége, a Gödörben például az LB27 Roots Xmas zúg a fa alatt. Az idén huszonötödik születésnapját ünneplő Ladánybene 27 nagyzenekarként és Soundsystemként is játszik, mellettük a Dubaku Band és Selecta Áfonya tolja a reggae-t hajnalig. Technikai stábunk meg szinte az Arénában karácsonyozik. A két X-koncert után 25-én egy Queen-tribute show-t közvetítünk, ahol többek között Koós Réka, Tabáni István, Hien és Kovács Áron is énekel, illetve a Hungarian Musical Band zenél.

Karácsony másnapján a Budapest Bár brigádját érdemes megnézni az A38 hajón. Szép nagy fölvonulás varható a vasárnapi bulin, hiszen Farkas Róbert hegedűs, Farkas Mihály cimbalmos, Ökrös Károly tangóharmonikás és zongorista, valamint Farkas Richard bőgős mellett Behumi Dóri (ex-Jazz + Az), Ferenczi György, Frenk, Keleti András (Colorstar), Kiss Tibor (Quimby), Kollár-Klemencz László (Kistehén tánczenekar), Lovasi András (Kiscsillag), Rutkai Bori (Specko Jedno) és Szűcs Krisztián (HS7) énekel. Szintén fél kilenckor kezdődik a Maszkura és a Tücsökraj koncertje a Morrison’s Közgázban, itt swinggel, ott sanzonnal, amott skával.

Hétfőn újra koncertközvetítést sugároz a Koncertblog-tévé, ezúttal a Carbonfools Carbonsoul című friss-ropogós albumának bemutatóját láthatják-hallhatják kedves nézőink. A szénhülyék muzsikájában alaposan keverednek a stílusok, ott van benne a funk, a rock és az elektronika is. Az esten föllép még a Colostar és a Folkfree, talán az ő koncertjeikbe is belenéz kameránk. A műsor fél kilenc környékén kezdődik. De Nagy Feró is zenél 27-én, miután letudta mentori kötelezettségeit az RTL Klubnál, előkaparja a sufniból Beatricéjét és a Josefina Blues Bellben koncertezik.

Újabb élőadással jelentkezik a Koncertblog kedden is. Ezúttal egy mostanában ritkán látott banda, a kilencvenes évek második felének Sziget-nagyszínpados kultzenekara, a Warpigs koncertezik kameránk előtt a Szeparéban, a műsor várhatóan fél kilenckor kezdődik. Szintén 28-án zárja le karrierjét Szörényi Levente Hattyúdal című koncertjével a Papp László Budapest Sportarénában.

Aztán megint a Morrison’s Közgázban a Mistery Gang játszik ördöngös rockabillyt szerdán, a várhatóan az ötvenes évekbeli amerikai koszosklubos hangulatot elevenítő, bőgőtáncoltató, gitártépő pózokkal és feszes tempójú tánczenével meg női sikolyokkal telített koncerten. A tervek szerint fél kilenckor kezd a Gang. A szintén 29-én, szintén Amerikát, de pár évtizeddel korábbi időszakot idéző Benkó Dixieland Band viszont fél nyolctól játszik. Az örökifjú zenészek a Művészetek Palotájában állnak színpadra december 29-én.