Koncertek a Pálinka és Kolbász fesztről – élő közvetítések a budai várból!

// 2011-10-04

A Budavári Pálinka és Kolbász fesztiválról közvetítünk koncerteket csütörtöktől vasárnapig. A minőségi páleszek és kolbászok mellett olyan zenekarok fokozzák a hangulatot, mint a Kerekes Band, a Karaván Familia, a Szabó Balázs Bandája, a Punnany Massif, Maszkura és a Tücsökraj, az Ocho Macho valamint Fabián Juli & Zoohacker. A Koncertblog pedig élőben közvetít a fesztiválról.

A Kerekes Band

Csütörtökön este 6-kor Magyarország válaszol újra Jimi Hendrixre, a folkot húzós funk mögé bújtató egri Kerekes Band jóvoltából. 8-tól a Karaván Familia következik olyan barátokkal a színpadon, mint  Harcsa Veronika, Péterfy Bori, Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven), Kowa (Kowalsky meg a Vega), KRSA (PASO), Tanka Balázs (Turbo), Papp Szabi (Supernem), Czutor Zoltán, Csongor Bálint és Tilk Máté (Subsribe).

Pénteken a Suhancosból ismerős Szabó Balázs Bandája zúzza 6-tól, este pedig a pécsi hiphop fiak, tehát a Punnany Massif ad akusztikus koncertet. Szombaton hattól a harmonikás-énekes, Maszkura és a Tücsökraj játszik, este pedig a szombathelyi Manu Negra, az Ocho Macho hozza a vidámságot. végül vasárnap 6-tól a Fábián Juli és Zoohacker zenél, hogy 8-tól a Punnany Massif Acoustic duplázzon rá pénteki koncertjére.

Aki földrajzi vagy egyéb okokból mégsem tudja várban megnézni kedvenc zenekarát, annak ajánljuk a csütörtökön este 6-kor kezdődő közvetítés sorozatunkat a Budavári Pálinka és Kolbász Fesztiválról.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)