Koncertblog-tévé: 2010 kameránkon keresztül I.

// 2010-12-30

Kétrészes összefoglalónkban a Koncertblog legjobb idei koncertvideóit válogatjuk össze, de egy-egy videóinterjú is megbújik közöttük. Első részünkben tavaszi és nyári felvételeinkből válogatunk.

Első közvetítésünket február 27-én adtuk, egy Quimby-koncertről, a West Balkánból. A felvétel minősége, ha nem is tökéletes, de élvezhető.

 

A már lassan húszéves Korai Öröm az utóbbi két évben két lemezt adott ki, a 2010-es albuma bemutatóján kameránk is ott volt, március 13-án, a Gödörben.

 

Lovasi András projektje, a Kiscsillag – még a nyári Kispál és a Borz-búcsúmenet előtti, májusi, Gödör-beli – koncertjét sem tévesztettük szem elől.

 

Az elektronikus zenét toló Dreadzone volt az első külföldi banda, amely föltűnt élő közvetítésünkben. A Dreadzone épp 2010-es Eye on the Horizon című albumát mutatta be, szintén a Gödörben.

 

Nagy Feróval a Beatrice augusztusi koncertje előtt rögzítettünk interjút – Feró beszél celebségről, csótányságról, bulvárról, hülyeségről, zenekarról, X-Faktorról.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)