Koncertblog-tévé: 2010 kameránkon keresztül II.

// 2010-12-31

Kétrészes összeállításunk második darabjában új helyünkön, a postr-en közvetített, tehát őszi-téli felvételekből válogatunk. Mutatunk Joe Satriani-bulit, Megasztár-klubkoncertet, Giorgio-interjút, X-Faktor Aréna-show-t és Carbonfools-lemezbemutatót. Ezzel kíván boldog új évet a Koncertblog!

 

Napjaink egyik legnagyobb gitárvirtuózának, Joe Satrianinak a november 8-i koncertjéből a ráadást közvetíthettük – szó mi szó, elvállalta Joe.

 

Az ősszel nagy sikerrel futó kereskedelmi tévés tehetségkutatókról sem maradhatott le blogunk. A Megasztár 5 keddi klubkoncertjei közül, például, rögvest négyet leadtunk novemberben és decemberben, itt az utolsóból kaptok bő háromnegyed órát.

 

A Megasztár-sorozat egyik versenyzőjét, Giorgót is elkaptuk egy interjúra, a TNT – szintén közreadott – december 9-ei sajtótájékoztatóján.

 

Legnagyobb dobásunk talán az X-Faktor két Aréna-showjának élő közvetítése volt. E helyütt a második, azaz a december 23-ai buliból láthattok bő 100 percet.

 

 

Végül a decemberben Angliát is megjárt Carbonfools december 27-ei lemezbemutatójáról varrjuk be a posztba jó 50 perces videónkat, ezzel kivánva még egyszer boldog új évet mindenkinek.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)