“Kieresztem a hangom” – nézd nálunk a Megasztár klubkoncertjét!

// 2010-11-30

A múlt héten annyira bejött a Megasztár klubkoncertje, hogy ma este nyolctól ismét élő streamen közvetítjük a bulit a B7-ből. Egy hét alatt annyi változott, hogy Giorgio pénteki kiesésével már csak négyen maradtak versenyben – de aki erre a posztra kattint este, vagy nem rest elmenni a Nagymező utcai klubba, az mind a tizenhárom döntőst láthatja-hallhat.

Kedd este nyolctól megint a Nagymező utcai B7-ben rendezik meg a Megasztár klubkoncertjét, mi pedig ismét élőben közvetítjük a tizenhárom döntős – az adásban megszokottnál alighanem lazább – produkcióit. Ha a pénteki show-ban nem is halljuk már Giorgiót, mai közvetítésünkben őt is elkaphatja, aki időben leül a monitor elé.

 

Ma este nyolctól megint a Nagymező utcai B7-ben rendezik meg a Megasztár klubkoncertjét, mi pedig ismét élőben közvetítjük a tizenhárom döntős tévéshowkban megszokottnál lazább produkcióit. Ha a pénteki adásban nem is halljuk már a műsor csodás torkú Móka Mikijét, Giorgot, mai közvetítésünkben őt is elkaphatja, aki időben leül a monitor elé.
Felszabadult mega-produkciókat is inkább a klubkoncerten foghatunk ki, mert a versenyben maradt négy versenyző (Szíj Melinda, Tolvai Reni, Kökény Attila és Kállay-Saunders András) nagyon közel került a végső győzelemhez és pénteken már a legjobb három közé jutásért énekelnek a TV 2-n.A múlthéten annyira bejött a Megasztár klubkoncertje, hogy ma este nyolctól ismét élő streamen közvetítjük a bulit, a B7-ből. Egy hét alatt, annyi változott, hogy Giorgo pénteki kiesésével már csak négyen maradtak versenyben. Persze aki erre a posztra kattint este, vagy nem rest elmenni a Nagymező utcai klubba, az mind a tizenhárom döntőst láthatja.Ma este nyolctól megint a Nagymező utcai B7-ben rendezik meg a Megasztár klubkoncertjét, mi pedig ismét élőben közvetítjük a tizenhárom döntős tévéshowkban megszokottnál lazább produkcióit. Ha a pénteki adásban nem is halljuk már a műsor csodás torkú Móka Mikijét, Giorgot, mai közvetítésünkben őt is elkaphatja, aki időben leül a monitor eléFelszabadult Mega-produkciókat is inkább a klubkoncerten foghatunk ki, mert a versenyben maradt négy versenyző (Szíj Melinda, Tolvai Renáta, Kökény Attila, Kállay-Saunders András) nagyon közel került a végső győzelemhez, pénteken már a legjobb három közé jutásért énekelnek a TV2-n.

Az Adams Comedyt is láthatjuk ma