Keverd újra, tervezd át! – Colorstar-remixverseny és tilosos dizájn-ötletparádé

// 2011-03-08

Komplementer címmel készül remixalbum Colorstar-dalokkal. A zenekar már föl is kért dj-ket, producereket és zenekarokat, hogy értelmezzenek újra egy-egy számot, de a remixverseny győztesének földolgozása is fölkerül a május 31-én megjelenő albumra. Az elektronikus zenét a 90-es évek óta toló Tilos Rádió pedig éppen az idén 20 éves. Erre az alkalomra egy dizájnötlet-börzét hirdetett az adó.

Keverd meg a Colorstart!

A tervek szerint május 31-én  jelenik meg a Komplementer remixelt Colorstar-dalokkal. A zenekar már fölkérte dj Jutasit, Izilt, Naftát, Tituszt, Cordot és Suefót, a Secta Chamelon brigádot, a Soerii & Poolek formációt és a nyíregyházi Operentzia zenekart egy-egy, az új albumra ráteendő földolgozásra. Hozzájuk csatlakozik a Falling című számra hirdetett remixverseny győztese – a zsűrit a Colorstar tagjai alkotják. A verseny részleteiről többet innen.

Eközben a húszéves Tilos Rádió épp a szokásos többnapos bulijára, a maratonra készül. Elsősorban a Tilos-maraton arculatára várnak látványterveket a rádió vezetői, de szívesen vennének ötleteket a rádiót népszerűsítő ajándéktárgyakkal kapcsolatban is. A pályázatra a radio@tilos.hu email-címen jelentkezhettek március 31-ig, további részleteket pedig itt találtok.