Lenyúlta az amerikai sztár-dj a magyar szervezők pénzét a járványra hivatkozva

// 2020-03-28

A Lava Lava szervezőcsapat osztotta meg a Facebookon az eredetileg mára tervezett Kenny Larkin-bulija kényszerű lemondásának utótörténetét.

Ilyen kaliberű fellépőnek a gázsiját és az őt képviselő ügynökség jutalékát is hetekkel a rendezvény előtt el kell utalni, ami négy számjegyű összeg euróban. Két hete vált egyértelművé, hogy ez a buli nem fog megvalósulni a koronavírus-járvány miatt, minek nyomán a Kenny Larkinnal kötött szerződés értelmében a vis maior helyzetre következtében a fellépőnek vissza kell utalnia a fellépti díjat.

A Lava Lavá-sok két hetet leveleztek Larkinnal, hogy ugyan teljesítse már szerződéses kötelezettségét, és dobja vissza a pénzt, de a válasz az volt, hogy nincs már meg, mert elköltötte. Erre az volt a szervezők javaslata, hogy részletekben törlesszen, de erre sem hajlandó, mire úgy döntöttek, hogy nyilvánosság elé tárják az ügyet.

Egyúttal végleg elvetették, hogy a vírusapokalipszis megcsinálják a Larkin-bulit, és persze a jogi lépéseket is megteszik a szerintük hazudozó dj ellen. Azt írják: “Porschével jár, és drága stúdióeszközökkel bővül a setupja”. Illetve kiemelik azt is, hogy a Kenny Larkint képviselő ügynökség jutalékával “kapcsolatban rendkívül korrektül járt el”.

Annyit azért megjegyeznénk, hogy a Lava Lava egy tavaly nyári képpel mutatja a sztorit közreadó Facebook-posztban, hogy Larkinnak nem fér be a Porschéjába az új Moogja – lásd cikkünk nyitóképén. Természetesen rákérdeztünk náluk, hogy van-e arról más információjuk, hogy most vett drága cuccokat, de cikkünk megjelenéséig nem érkezett válasz. Ha válaszolnak, nyilván közölni fogjuk.


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Ők kicsit máshogy állnak ehhez az egészhez: