A jótékonysági I Love Retro online fesztivál fellépői fizetnek azért, hogy fellépjenek

// 2020-03-26

A kilencvenes években indult magyar popsztárokat képviselő I Love Retro is online bulit tart, a március 28-i, szombati eseményen 15 retrosztár lép föl.

Az I Love Retro, a Ray’s Pub és 15 magyar retrosztár döntött úgy, hogy netre viszi a fesztiválját. Március 28-án, szombaton délután fél 6 és este 11 között az Ámokfutók, a Bestiák/Miss Bee, Betty Love, a fiestás Csordás Tibi, dj Náksi, a Desperado, Erős és Spigiboy, a Happy Gang-es Cory, Krisz Rudi, Ricky a Picasso Branch-ból, a Shygys, az Ufo Együttes, a v-teches Kefir, valamint házigazdaként Sári Évi (képünkön) és Mára Krisztián szerepel a produkcióban.

A befolyt támogatói felajánlásokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető-központjának és a Szent László Alapítványnak juttatják el, lélegeztetőgépekre, illetve az egészségügyi dolgozók és a betegek munka- és életkörülményeinek javítására. A bevétel pedig részben az online-eseményre jegyet vásárlóktól (500, 1000 és 2000 forintos jegyek válthatók itt; de ez opcionális, jegy nélkül is lehet majd nézni), a reménybeli támogatóktól (velük nagyban zajlanak a tárgyalások), valamint a fellépőktől érkezik.

Igen, jól olvastad, ezen a fesztiválon a fellépők fizetnek, hogy zenélhessenek, mégpedig fejenként 100 ezer forintot, amit jótékonysági célra ajánlanak föl. Emellett az eseményt szervező I Love Retro is támogatja a gyűjtést 200 000 forinttal – ők tehát azért fizetnek, hogy szervezhessenek.

A főszervező Mára Krisztiánt idézve:

Szerencsére ilyen is van hazánkban! Fogjunk össze és segítsünk együtt bajba jutott honfitársainkon!


A Koncertblog cikkeit a Computer Factory laptopjain készítjük. (x)




Ember, küzdj, és bízva bízzál: