IWIW Experience Party – dj-portré: Luca Bacchetti olasz minimalista

// 2011-05-08

Serge Devant után Luca Bacchetti következik portrésorozatunkban az IWIW Experience Party világsztárjai közül. A jövő szombati megapartyn a minimáltechno-szcéna egyik legismertebb embere, ő képviseli az igencsak trendi stílust a nagyszabású és nemzetközi sztár-dj-kel tűzdelt bulin, május 14-én, a Syma Csarnokban.

Ahogy az IWIW Experience összes fellépője, úgy Luca Bacchetti is hazáján túlnyúló hírnévnek örvend. A harmincnyolc éves Luca – Kevin Saunderson és Mijk Van Dijk mellett – a minimálon kívül az idősebb dj-ket képviseli május 14-én a Symában.

Ifjabb korábban a drum’n’bass-szel is kacérkodott, míg a kétezres években csúcsosodó minimálhullám őt is elsodorta – 2004 óta stílus zászlóshajója, a Samurai FM dj-je, és nagyjából azóta keresett dj.

Zenélt a világ összes partyfővárosában, Londonban, Berlinben, New Yorkban, Ibizán, Mexikóvárosban, Barcelonában, Zürichben – és most végre Budapestre is eljön.

Bachetti a klubbeli sikerei mellett remixerként is aratott már babérokat, például Bini & Martini Stop című számának remixével két hétig vezette a Beatport letöltési listáját. Ugyancsak a Beatportnál a legjobb minimál-előadónak jelölték 2008-ban. Május 14-én pedig a Syma Csarnok közönségének hálájára számít.

Luca Bacchetti a Facebookon, a Twitteren, a Myspace-en és a Last.fm-en

Az első IWIW Experience-es dj-portré, Serge Devantról
Részletes partyinfó

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)