IWIW Experience Party – dj-portré: Serge Devant, a reklámarc

// 2011-05-08

Jövő szombaton, május tizennegyedikén az év megapartyját tartja az elsőszámú magyar közösségi oldal, az IWIW. A névadó Experience Partyján nyolc világsztár-dj (Serge Devant, Luca Bacchetti, Don Diablo, Mijk van Dijk, Moguai, Eric Prydz, Kevin Saunderson, Michael Woods) és három magyar (Dr. Zoidberg, Multi Effect Professor, Gammer) két helyszínen adja a talpalávalót. A buliig sorban bemutatjuk az összes külföldi sztárt – Serge Devanttal kezdjük.

Don Diablo mellett egy másik jóképű is kever az IWIW Experience Partyn. A New York-i Serge Devant az Armani és a Coca-Cola reklámarca is volt, még a fényképe is ott vigyorgott egy-egy palackon. Emberünk leginkább a világsztár focista szupercelebhez, Cristiano Ronaldóhoz hasonlít napszemüvegben, de május 14-én a Syma Csarnokban azt is megmutatja, hogy mekkora dj.

Azért akárki nem komponálhat saját dalt egy olimpia számára – Serge Devant viszont ezt ismegtehette a 2008-as pekingi játékokra. Az eggyel korábbi 2004-es athéni olimpia megnyitójának exkluzív szettet játszó Tiësto, a világ talán legismertebb dj-je az öt kedvence között tartja számon Devantot, aki a május 14-ei IWIW Experience-en a Symában bizonyíthatja jó hírét.

Az olimpiára írt Peace on Earth-on mellett hasonló nagy slágeré vált Hadley Poole énekesnő közreműködésével az Addicted is. Ez a track is rajta volt emberünk 2009-es debütálóalbumán, a roppant sikeres Wanderer-en.

A hölgyek nemcsak fülüket hegyezhetik Serge Devant szettje alatt, de a pasit is stírölhetik vadul a Symában. Serge Devant ugyanis nemcsak dj, hanem modell is, így volt már a Coca-Cola vagy az Armani arca is.

Serge Devant a Facebookon, a Twitteren, a Myspace-en és a Last.fm-en


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)