Fülbevaló Legarsszal – hagyd a dagadt punnyadást másra!

// 2021-01-12

Legars este 9-től kiemel a január eleji jéghidegból és a végeláthatatlannak tűnő covid-punnyadásból a Trafó Fülbevaló online-sorozatának ötödik alkalmán.

Legars elektropop-producer és house-dj közel áll hozzánk, több cikkét is közölhettük, mixet is csinált nekünk (még ha öt éve is), a tavaszi karanténban készített barcelonai klipjét is közöltük, és ekkor adott liveactet is otthon, amiről szintén megemlékeztünk. Ma este 9-kor kezdődő trafós online-fellépése elé pedig ezt nyilatkozta nekünk:

A Trafó felkérése ebben az ínséges időszakban úgy kellett, mint egy falat kenyér. Nagyon lelkesen vágtam bele ennek a live-nak a felépítésébe. Külön öröm volt, hogy a nemrég befejezett új albumomról is behúztam néhány számot. Ezeket soha nem volt még alkalmam élőben előadni, és nagyon kíváncsi voltam, hogyan tudom őket beépíteni korábbi számaim mellé. Szóval igazán frissítő számomra ez az egész élmény.

Az új album tavasszal jelenik meg, Fragments of a Lover’s Discourse címmel és meglepő hangvétellel. Ízelítő belőle tehát kedd este 9-től itt:


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Legars tavalyi karanténklipje Barcelonából: