Fesztiválpótlás csak magyar fellépőkkel – azt egyelőre nem tudni, visszaadnak-e jegypénzt

// 2020-05-11

A székesfehérvári Fezent azért megtartják, de ez egy másik esemény a Fezen Klasszik lesz.

Mégis megtartják a Fezen Fesztivált, csak nyár helyett ősszel, szeptember 11-13-án, péntektől vasárnapig, és külföldi sztárok helyett csak magyar fellépőkkel. Egyelőre ők a biztosak: Omega, Tankcsapda, Road, Vad Fruttik, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega.


Mivel ez nem pótlás, hanem igazából egy új fesztivál, így az árak kedvezőbbek lesznek. Akik megvették a jegyeket a nyári “rendes” Fezenre, ami elmaradt, azok a különbözetet kuponokban kapják meg, melyek összegét lefogyaszthatják az eseményen. Arról nem találtunk információt, hogy visszaadják-e a jegyek árát, ha valaki ahhoz ragaszkodik, még a bejelentő Facebook-posztjukban sem, pedig ott már napok óta jópáran írták, hogy ők ezt a megoldást választanák.


Mindenesetre megkeressük a szervezőket, és megírjuk, mit válaszoltak.

Terápia is ez a fesztivál, és nemcsak az a három nap, hanem már a szervezés is. Amióta nekiálltunk, folyamatosan érkeznek a pozitív megerősítések munkatársaktól, zenészektől és Tőletek is már az első hírekre. Szerelemből készül azokkal és azoknak, akik karszalaggal a kezükön, az első ütemeket meghallva érzik magukat igazán szabadnak. Ilyen hónapok után pedig még inkább… – írják a bejelentő posztban.

Szerda tavaly a Fezenen, ami idén nem lesz:


Völgy-hétvége is lesz pont ekkor:


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Az első ilyen. Várható volt.