Fenyegetőzik a Black Sabbath dobosa

// 2012-02-06

Régen az volt a hír, hogyha egy zenekar újra összeáll…, a Bill Ward most azzal fenyegetőzik, hogy megfúrja az újjáalakulást, ha nem kap egy kis tiszteletet.

Bill Ward dobos máris azzal fenyegetőzik, hogy visszamondja az újjáalakulást, hacsak nem kap egy “aláírásra alkalmas szerződést”.

A BBC hírei szerint, Bill  “kiközösítve” érzi magát. A 63 éves dobos olyan szerződést szeretne,  amely „mutat egy kis tiszteletet és méltóságot”, felé, hiszen ő nem csak „egy dobos” , hanem a zenekar egyik alapítója.

Az Ozzy Osbourne egykori zenekara novemberben jelentette be újjáalakulását, továbbá hogy fellépnek a Download fesztiválon is, mielőtt világ körüli turnéra indulnak. Múlt hónapban viszont Tomy Iommy gitárosnál,  lymphomát diagnosztizáltak, a kezelések miatt csúszott minden. Közben kiderült, személyes sértettség is akadályozza a meghirdetett újraindulást.

“Próbáltam kideríteni mi történik, de eléggé fél vállról vettek, nem előszőr” – vallotta Bill. Jelenleg úgy érzem, csak akkor nem leszek számkivetett, ha aláírom ezt e nevetséges szerződést. Vissza kellett utasítanom ezt a szerződést, mivel “elvette volna jogaimat, méltóságomat, és tekintélyemet, mint rockzenész”.

A menedzsment ugyan tudtára adta, hogy szükség esetén mással fogják helyettesíteni a turné során, Ward arra kérte rajongóit: ne őt tartsák felelősnek azért,  hogy nem az eredeti felállást látják.

A banda többi tagja még nem kommentálta a dobos szavait. Egyébként nem ez az első eset, hogy Ward kritizálta a menedzsmentet. 2004-ben Ozzy felesége, Sharon már lapátra tette őt, akkor a Faith No More dobosa, Mike Bordin helyettesítette volna őt az Ozzfesten. De végül megállapodtak.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)