Elephant Man lemondta budapesti koncertjét és teljes európai turnéját

// 2012-03-04

A jamaicai dancehall egyik – nevében is – legnagyobb élő előadója, Elephant Man kedden este adott volna koncertet az ex-Gödör Akvárium Klubban, ám ezt is, ahogy a teljes európai turnéját lemondta.

A másik nevén szerényen csak “Energiaistennek” hívott Elephant Man (született O’Neil Bryan, Jamaica, Kingston) a Scare Dem Crew-ban kezdte, aztán viszont viszonylag hamar szólókarrierbe fogott. 2007-ben futott igazán az USA-ban, de azóta már nemcsak a tág értelemben vett zenei műfaj (reggae/dancehall/hiphop/rap) nagyjaival, mint például Busta Rhymes-szal, Shaggyval dolgozott együtt, hanem olyan popikonokkal is, mint Mariah Carey és Rihanna.

Sosem volt még Magyarországon, és most kedden, március hatodikán sem lesz, aminek okát igyekszünk holnapra kideríteni – holnap, tehát este hattól lehet visszaváltani a már megvett jegyeket az Akvárium pénztárában.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum – válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)