Hajókon, partokon, fövenyeken – ezek a dunai teraszok nyitnak csütörtökön

// 2020-05-21

Csütörtöki teraszajánlónk a Duna vonzásában.

Ma visszatért az A38 is, mától minden nap délelőtt 11 és este 11 között üzemel a terasz. Náluk lehet asztalt is foglalni, sőt, mindenkit erre biztatnak, mivel korlátozott számban tudnak csak embereket beengedni. Elég jó akciókkal is csábítanak, nyitástól délután 3-ig mindenféle kávét 30 százalékos kedvezménnyel adnak, de ami még jobb, az a 3 és este 7 közötti egyet-fizet-kettőt-kap koktélakció, ami most mindennapos lesz (korábban csak a hétvégi délutáni bulikon volt ilyen). Az összes szabály és tudnivaló itt van.

A Római-parton is fokozódik a helyzet: a reggae-s Két Rombusz már hétfőn kinyitott, ma délután 2-től pedig a parton valamivel följebb lévő Nap bácsi is várja a vendégeket. Ők nem nagyon extráznak, a “szokásos finomságokat” emelik csak ki – de a hely fő vonzereje amúgy is inkább a parti fövenyen való héderelés lehetősége.

Délután 4-kor a másik állóhajó, a Trip is megnyílik, a június 4-ig tartó Trip-terasz-újranyitó Napok esemény keretében. Éjjel 1-ig tartanak nyitva, és a korlátozott létszám miatt ők is javasolják az asztalfoglalást. Az italpult mellett lesz konyha, sőt háttérzene is.

Tegnapi nyitások:

Hétfői nyitások:


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Belgium, Dánia és Litvánia után nálunk is lesznek autós koncertek.