A Tankcsapda autós koncertekre készül

// 2020-05-18

Saját whiskey, új dal és autós koncertek – a Tankcsapda programja május második felében.

Eléggé bepörgött a Tankcsapda a napokban – ma kiderült, hogy hol lehet megvenni a limitált szériás, tankcsapdás Jim Beamet, és pár perc kellett, hogy a 225 üveg elfogyjon.

Ezzel nagyjából egyidőben új dalt mutattak be a Petőfi Rádióban, Szüless meg újra címmel, és bejelentették, hogy május 29-én és 30-án élőben is előadják majd, ráadásul nem online-, hanem rendes koncerten. Vagyis majdnem rendes koncerten.

29-én Debrecenben, majd másnap Székesfehérváron tartanak ők is autós koncertet, az autósmozik mintájára (ilyenek már Dániában és Litvániában is vannak hetek óta, az utóbbiról mi is írtunk). Lukács László frontember hangsúlyozta, hogy az összes egészségvédelmi szabályt betartják majd, és nemcsak az új számot játsszák majd, hanem komplett, kb. egyórás műsort adnak.

A debreceni helyszín a reptér (mint Litvániában), ahol körszínpadot állítanak föl, melyet 600 autó tud körbeállni. A fehérvári lehetőségek ennél kicsit szolidabbak, nem lesz körszínpad, és csak 300 autóban lehet majd élvezni a koncertet.

Fotó: Bauer Attila, Tankcsapda-Facebook


A Koncertblognak a Pénzszerészek spórolnak. (x)




Hát, mégis visszatér a nyár?!